Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR-esként sikerült valakinek...

IR-esként sikerült valakinek teherbe esnie gyógyszer nélkül? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés

8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül.A hónapban kiderült, hogy IR-em van.Az orvosom nem írt semmilyen gyógyszert, diétát és sok mozgást javasolt, majd ha ez nem segít fél év múlva kontroll.

A kérdésem az lenne, hogy volt e valakivel hasonló? Sikerült e gyógyszer nélkül a baba? Mi segített?

2023. ápr. 19. 14:05
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

#40! Köszönöm. Azt mondták érdemes elmenni 8héttel szülés után egy terhelésre. Én nem tudtam, mert egyedül vagyok a babámmal. Őt biztos nem szívatnám egy 3 órás vizsgálaton, főleg, hogy vérvételen néha el is ájulok. Mit csinálnék vele?

Úgy voltam vele, fogom mérni időnként, átlagos étkezés mellett, de őszintén, még egyszer se mértem szülés óta ☹️ Örülök, ha épp sikerül ennem, nem hogy még méregessem, de majd most fogom párszor, mert ha rossz, akkor muszáj lesz visszamennem. Igazából nem is akartam tudni róla, mert szülés után minden sütit betoltam, amit addig nem😂 Mostmár azért lassan vissza kell állnom egy egészségesebbre.

nov. 9. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!