Szedi valaki a trimesztert? én szedem már lassan egy hónapja. Kinek mi a tapasztalata? Sikerült már valakinek a gyógyszer aláttam teherbe esni, ha igen mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 21:31
1/6 anonim válasza:
6honapig nem sikerult elkezdtem szedni, 8.honapban meg mindig semmi.
Mellè szedtunk mind a ketten E vitamint, rá nagyjabol masfèl hònapra pozi lett a teszt!:)
31hkm
2/6 anonim válasza:
Az csak egy vitamin nem? Az nem nagyon befolyásolja a teherbe esést.
3/6 anonim válasza:
Nem befolyàsolja. De segìti. A terhesseg letrejottehez egeszseges no kell. Sok vitamint tartalmaz.. eleg ha vitaminhianyod van. Maris bszhatod nem biztos h sikerul teherbe esned. Nagyon sokmindennek kell klappolnia, h összejöjjön.:)))
4/6 anonim válasza:
Egy honapuig szedtem es a kovetkezoket tapasztaltam:
- fejfajas
- puffadas
- hajhullas
- olyan ovufajdalom, hogy gyogyszert kellett bevennem
- pozitiv terhessegi teszt, majd verzes (nem erosodtek a tesztek)
Az egesz vitamin korul egy olyan marketing epult fel, ami mar kezd erosen kamuszagu lenni. Ha neked nem okoz kellemetlen tuneteket, szedd, de ne ettol vard a csodat. A vitaminok fontosak, de a terhesseg letrejottehez es megtartasahoz hormonok kellenek elsosorban es nem vitaminok. Persze nem akarom azt allitani, hogy a vitamin hulyeseg, en is szedek sokfele monovitamint...
5/6 A kérdező kommentje:
Hm.. hát remélem sikerül annyi jót hallottam róla
2016. aug. 22. 10:37
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem eddig semmi rossz tapasztalatom nem volt róla. . A pete érést nem ereztem soha de mióta szedem éreztem. Ezért kérdeztem hogy kinek mi a tapasztalata róla
2016. aug. 22. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!