IR-esként sikerült valakinek teherbe esnie gyógyszer nélkül? Mennyi idő után?
8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül.A hónapban kiderült, hogy IR-em van.Az orvosom nem írt semmilyen gyógyszert, diétát és sok mozgást javasolt, majd ha ez nem segít fél év múlva kontroll.
A kérdésem az lenne, hogy volt e valakivel hasonló? Sikerült e gyógyszer nélkül a baba? Mi segített?
Tud valaki segíteni, aki jobban benne van, hogy az enyém mennyire súlyos? Persze, megyek dokihoz, csak olyan nehéz bejutni.
Glükóz: 5,9 7,6 4,6
Inzulin: 8,5 55,1 34,5
#14! Köszönöm szépen. Én is enyhére gondoltam. Az utóvacsi megvolt sajnos többször is😂 A mostani rendszer már azért jóval egészségesebb, rosszullétek se nagyon voltak, csak ugye terhes lettem, így most még azért vannak gondolom, mert még nem ürült ki a hcg.
A vizsgálatot is elrontottam, mert senki nem szólt, hogy már 10-12 órával előtte se lehet enni, így még 8-8,5 órával előtte siman vacsiztam+ benyomtam egy cukros fánkot 🤦🏽♀️
Jó, nem foghatom arra, mert le kellett volna bontani addig, de na, mégse teljesen szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!