Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR-esként sikerült valakinek...

IR-esként sikerült valakinek teherbe esnie gyógyszer nélkül? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés

8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül.A hónapban kiderült, hogy IR-em van.Az orvosom nem írt semmilyen gyógyszert, diétát és sok mozgást javasolt, majd ha ez nem segít fél év múlva kontroll.

A kérdésem az lenne, hogy volt e valakivel hasonló? Sikerült e gyógyszer nélkül a baba? Mi segített?

2023. ápr. 19. 14:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Hülyeséget írtam, javítom, NEM volt ovulációm, így persze, hogy nem tudott megtapadni :D
2023. ápr. 19. 20:44
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem követted az életmód terápiát amit az orvos írt fel, akkor az is segíthet önmagában.

Nekem 1 év mozgás, diéta, fogyás és 500mg metformin kevés volt. 2000-re emeltük a metet az új orvossal, a következő ciklusban terhes lettem. De ehhez kellett az, hogy mögöttem legyen valamennyi idő és hogy bebizonyosodjon hogy anélkül nem megy.

2023. ápr. 19. 22:39
 23/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugtatott azért hogy van rá esély :) Mindenképp oda fogok figyelni az életmód váltásra és megpróbálom az Inofolicot. Az elmúlt két hónapban brutál erős görcseim voltak kb. a "beágyazódás" ideje körül. Ez nem tudom mitől lehetett. Ovuláciom van, kb 35 napos ciklusokkal.Eddig méhpempőt szedtem és Cickafark teát ittam.

Meglátjuk...

2023. ápr. 20. 08:24
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Az Inofoliccal vigyázz, van, akinek pont, hogy felborítja a ciklusát, mint pl. barátnőmnek és nekem is (ő is IR-es)
2023. ápr. 20. 09:13
 25/41 anonim ***** válasza:

Mi újság kérdező! Sikerült azóta?

2023. szept. 10. 15:07
 26/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

4-es válaszoló vagyok, áprilisban jött meg utoljára, azóta várandós vagyok és nagyon remélem, hogy minden rendben lesz most már!

A gyógyszerekről: 13. hétig szedtem Merckformint, nagyon szoros követéssel, havi endokrinológusi konzultációval. Mellette Letrox-ot a pajzsmirigyre, Utrogestan hüvelykapszulát (most hagyom el, 19 hetesen, de volt komplikáció), 2x1 Inofolicot és persze magzatvédő vitamint. Ami pluszba jött az a Rutascorbin, Velfem és még pár vitamin pluszban. Veszélyeztetett vagyok és nagyon sok minden történt az elmúlt hetekben.

Dietetikushoz megyek a jövő héten, mert a 2. terhelésemnél nem lett a legjobb az inzulin.

Remélem azóta többen is várandósok lettetek és gyógyszerrel, vagy anélkül - boldogan várjátok a kis jövevényt! 😊

2023. szept. 11. 00:29
 27/41 A kérdező kommentje:

Kedves 25-ös

Sajnos azóta sem sikerült.

2023. szept. 11. 08:29
 28/41 anonim ***** válasza:

#27! Jaj, nagyon sajnálom ☹️Sajnos, még nekem se, pedig nagyon bíztam benne, hogy vetélés után könnyebb. Eddig 2 sikertelen próbálkozás volt, meg a 3.-nak még várom az eredményét, de nem vagyok túl optimista 😕 Közben sikerült eljutnom endokrinológushoz. Össze -vissza beszélt, de váltig állította, hogy ez nem IR és a vetélés biztosan nem történhetett emiatt. Sajnos, azóta az is kiderült, hogy újabb műtét kell, úgyhogy nem állok túl jól.

Drukkolok neked továbbra is!🤞 Szólj, ha jó hír van!

#26! Gratulálok! Mostmár minden rendben lesz, bízz benne!😁

2023. szept. 11. 16:08
 29/41 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ sajnálom, kitartást neked is. Ne add fel!
2023. szept. 13. 08:26
 30/41 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Érdeklődnék, hogy sikerült-e gyógyszer nélkül baba vagy a kontroll vizsgálat során végül kaptál gyógyszert?

Hasonló cipőben járok.. én sem kaptam gyógyszert, csak szigorú diétát és sok mozgást ajánlott az orvos.

ápr. 30. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!