Kicsit beszartam most..már bocsi..?
Figyelt kérdés
Nos azért tettem fel a képeket mert megjött 5.napja viszont furi a mennyisége elöször erös volt mára meg semmi a 8 naphoz képest.és két napja hányingerem van..mit láttok ti??2023. márc. 29. 15:39
63/70 anonim válasza:
Na, mondom én, hogy mindjárt kitalálja, hogy terhes csak a veséjével van a baj, mert nem választja ki a hcgt... 😅
67/70 A kérdező kommentje:
Nos... köszönöm mindenkinek a rosszindulatú kommenteket de igazából nem nagyon érdekel..és nem vagyok agybeteg se semmi ilyesmi.. viszont ma megnyugtató volt hogy a mai full semmi se lett a teszten ami akár bajt is jelenthetett volna..de nem így lett..bizom benne hogy a rosszindulat melett azért lesz majd babám,én bizom benne és tanulopénz xepilt többet sosem... Lehet idegesítő voltam és sokaknak szemet szúrt hogy mi akarok én azzal a tesztekkel ami ezek szerint fals volt és kicsit meg is ilyedtem mert hát nem akartam volan hogy így hogy vérzés is volt vmi bajom legyen..de hála istennek nem igy lett.. szóval csak annyit aki bunkó volt és kommentelt az legalább járjon így mint én hogy elbizonytalanodik...de én nem vagyok annyira bunkó mint itt sokan tették velem.. Amúgy a vizeletet meg megnézetem hogy megtudjam a reggeli elsö miért ilyen fehéres mert az most jobban aggaszt.. lehet az állandó gyógyszer miatt amit szedek és esetleg az mutatkozik de ez az utolsó amire gondolok mert reggel szedem este nem..és megyek tsh ra majd ott meg a labor miatt nézni fogják aztán bizom benne hogy semmi komoly... Remélem jövök még majd full pozitív tesztel és aki babára vágyik ezek után is kivánom nekik hogy sikerüljön tudjátok meg akik még nem anyák hogy milyen szuper érzés...
2023. márc. 30. 21:23
68/70 anonim válasza:
Ezt nem kell magadra venni egyáltalán. Egyszerűen az emberek nem értették hogy menstruációval+negatív teszttel mire vagy ráfeszülve ennyire.
Nem vagyunk egyformák, ennyi...
69/70 anonim válasza:
Van neked egy megoldasom ha furcsat erzel magadon.ORVOS a neve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!