Kicsit beszartam most..már bocsi..?
Figyelt kérdés
Nos azért tettem fel a képeket mert megjött 5.napja viszont furi a mennyisége elöször erös volt mára meg semmi a 8 naphoz képest.és két napja hányingerem van..mit láttok ti??2023. márc. 29. 15:39
51/70 anonim válasza:
"nem akarok terhes lenni illetve rajta vagyunk"
Ja, akkor tényleg azért bizonygatod itt mert tényleg terhes akarsz lenni. Nem akarsz az lenni, de rajta vagytok? Pfff... Dehogynem. Remegve várod a pozitív tesztet különben "nem lennétek rajta".
52/70 A kérdező kommentje:
Utolsó...nem akarok most így ebben a szituban..hogy meg is jött...de amúgy igen tervezzük a babát...ezen mit nem lehet értelmezni??! holnap úgyis többet tudok és remélem hogy full hómező lesz a predi majd..aztán ha netán mégsem akkor majd meglátjuk
2023. márc. 29. 21:02
53/70 anonim válasza:
Azért a predi hómezőjére ne esküdj. Nekem olyan 3 perc előtti erős száradási csíkom volt rajta hogy mindenki pozitívnak mondta...
54/70 A kérdező kommentje:
53as...ha nem lesz rajta semmi rózsaszín csik akkor tuti lesz a negativ...ha netán mégsem akkor nem is tudom ilyen szituban mi van...nem is gondolok rá inkább mert úgy lenne normális hogy nem jön meg és úgy pozitív nem így...de ezen nem is kattogok majd kiderül holnap
2023. márc. 29. 21:14
55/70 anonim válasza:
DE NEM POZITIV EZT FOGD FEL VEGRE . bocs, de mar ideges vagyok
56/70 anonim válasza:
Szerintem az a biztos ha holnap ismételsz reggeli első vizeletböl érzékenyebb tesztel.Az x epill véleményem szerint egy sz...r.
59/70 A kérdező kommentje:
Hát nem kaptam predictort..expect csikot tudtam venni és hála istennek azon semmit nem látok...reggel elég fehéres volt a pisim..lehet vesebaj?!decsak az elsö reggeli utána már nem olyan
2023. márc. 30. 11:15
60/70 anonim válasza:
Neked ne is legyen pozitív a teszted🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!