Kicsit beszartam most..már bocsi..?
Figyelt kérdés
Nos azért tettem fel a képeket mert megjött 5.napja viszont furi a mennyisége elöször erös volt mára meg semmi a 8 naphoz képest.és két napja hányingerem van..mit láttok ti??2023. márc. 29. 15:39
31/70 anonim válasza:
Nem, nem látszik totál, ne haragudj, ezek full negatív tesztek. Menjél pszichologushoz.
32/70 anonim válasza:
De mi para? Ha azon parázol, hogy terhes vagy megnyugodhatsz mert nem vagy az. Én nem tudom te mit látsz de ezek egyértelmű negatív tesztek.
33/70 anonim válasza:
Múlt hónapban is feltettél ilyen full negatív teszteket és bizonygattad, hogy ott van a csík rajtuk. Ez nem normális.
34/70 anonim válasza:
Ez egy totál negatív teszt.Nem kell paráznod.
35/70 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az első halvány poziív tesztem:
37/70 A kérdező kommentje:
[link] hát szerintem akkor én látom csak..reggel csinálok azért másikat
2023. márc. 29. 18:51
39/70 anonim válasza:
Csinálj reggel egy másikat hátha attól jobban megnyugszol. Amit látsz max száradási csík lehet.
40/70 anonim válasza:
Megint csak kövezzetek meg de szerintem is van ott második csík. Predit csinálj reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!