Kicsit beszartam most..már bocsi..?
Figyelt kérdés
Nos azért tettem fel a képeket mert megjött 5.napja viszont furi a mennyisége elöször erös volt mára meg semmi a 8 naphoz képest.és két napja hányingerem van..mit láttok ti??2023. márc. 29. 15:39
41/70 anonim válasza:
Hány éves vagy komolyan? Negatív az összes teszt, megmondta 20 ember de te csak nem akarod elhinni 🤦🏻♀️ Ha annyira “para” én azonnal csinálnék egy predit a helyedben, minthogy itt idegeskedjek, főleg miután senkinek nem hiszem el, hogy ez mind negatív.
Nézd meg ezt a tesztet más kérdések alatt is, van akinek sima víztől ilyen lett!
42/70 anonim válasza:
De ha te latod akkor minek pakolod ide fel?🤣🤣amugy nem tudom mit latsz tiszta negativak
43/70 A kérdező kommentje:
40es..ezt mondom én is .látom.amugy egy kis félsz azért is van bennem mert ha az amit látok esetleg mondom esetleeeeg azt jelzi amit kell igy hogy meg is jött hogy kétszarvu a méhem sajnos és nem tudom ezt amit látok mennyire vehetem valósnak..nem szerkesztett kép idön belüli és kösszzz nem kell pszihologus sem...mivel meg is jött furi a hossza a mennyisége és ez az állandó álmosság és hogy hányingerem is van ez adott pusztán okot hogy tutira lássam hogy nem lesz semmi csík se semmi ami elbizonytalanit...és ere tessék..holnap csinálok egy másikat azért és elfogadom amit sokan mondotok én nem is ere számitottam hogy tesztelek és két esélyes mert én látom és egy ember rajtam kivül még...de köszönöm a negativ véleményeket is és holnap reggel veszek és csinálok megint és most ez a vérzés miatt is bizom abban hogy csak a teszt szórakozik...
2023. márc. 29. 19:57
44/70 anonim válasza:
Bakker igazad van! Már én is látom. Sőt ez olyan erős, hogy rögtön hármasikrek lesznek. Kér fiú, egy lány. Gratulálok!
45/70 anonim válasza:
Gondolom terhes akarsz lenni és azért győzködsz itt mindenkit arról, hogy pozitív. Ja éy meg is jött. Találd ki azt is te is, hogy biztosan terhes vagy, de a veséd nem választja ki a hcg-t és azért ennyire "halvány". Bazd, rohadtul fárasztóak vagytok. Ha nem hiszel 10 embernek aki leírta neked, akkor a feszt túráztatsz minket, ha neked ez akkoris pozitív?!
46/70 anonim válasza:
menstruáltál es negativ a teszted 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
47/70 anonim válasza:
Nem szorakozik veled semmilyen teszt, te vagy teljesen vakon
48/70 A kérdező kommentje:
Legyen így..hogy én vagyok vak...és nem akarok terhes lenni illetve rajta vagyunk de most ezt így nem hinném hogy normális dolog lenne ha netán a holnapin is látni fogom..de predit veszek és az elsö pisivel csinálom... aztán remélem hogy ez az xepil fals illetve ott van és mégse a valosat mutatja...
2023. márc. 29. 20:06
49/70 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsi lennék hogy sima vizre ahogy irtátok mit reagálna az xepil..ha szintén ilyen lenne simán lehet panaszolni mert hibás szar teszt akkor...
2023. márc. 29. 20:09
50/70 anonim válasza:
Amúgy elárulom hogy mostanában vackok a tesztek, sorba jönnek ki rajtuk az erős száradási csíkok, amit halvány pozitívnak értelmezhet az ember. (Nem időn túl jönnek ki és jól láthatóak) A gond csak az hogy attól nincs terhesség. Normális esetben mondanán hogy várj 4-5napot és teszteltj újra, mert akkor már erősnek kellene lennie a csíknak, de most nem mondom. Megjött a mensid, negatív a teszted (igen mindenki látja rajta a száradási csíkot), nem tudom még mi bizonyíték kell hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!