Azt hiszem valami ált melletem és a fülembe suttogott!? (Nagyon beszartam) Mi lehet ez?
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de ma úgy 22:30 körül ültem a gép elött és zenét halgattam közben játszottam.
És agyszercsak úgy éreztem mintha valaki figyelne de persze csak én voltam ithon és az ajtó zárva volt! Szóval nem néztem se hátra se oldalra csak a monitort bámultam és egyszercsak valaki vagy valami vagy nem tudom már mi a franc lehetett de belefújt a fülembe! És nem halucináltam meg nem semmi, azonnal elkaptam a fejem de nem volt ott senki aki belefújhatott volna.
Mi lehetett ez?
Én vagyok hülye vagy mi?
K*rvára befostam!
Lehetöleg értelmes válaszokat köszi! :D
15F
Bocsi, azt irtam hogy suttogot és aztán hogy fújt.
Picit össze vagyok zavarodva mert megijedtem, ezt inkább ilyen fújásnak mondanám mint suttogásnak.
Van egy papagájom de a szoba másik felében volt letakarva és halgatott.
Bár az eset elött úgy 10-15 percel elkezdett csapkodni és hangosan csipogni és ezért takartam le hogy nyugodjon le.
Bár nem hiszem hogy ő volt.
De más furcsaságok is történtek már ha ìgy belegondolok de azok nem voltak ilyen ijesztöek.
Pl: a tv csak úgy kikapcsolt aztán meg be, leesett a kép a falrol egy hónapja és összetört a keret (kijött a szög a falbol) a gépem is szokott csak úgy kapcsolgatni ki be, és a legmeglepőbb az volt hogy mikor beszéltem barátnömmel, haverjaimmal, anyukámmal meg másokkal mindig azt kérdezték hogy ki van velem a szobámban?
És én nem értettem hogy miért kérdezi ezt mindenki ezért megkérdeztem tölük és azt válaszolták hogy valakinek a hangját halloták.
Alapvetöen nincs azzal baj ha valami szellem vagy démon vagy valami izé van a házban, csak engem ne basztasson.
Lehet hülyének néztek hogy itt szellemekröl beszélek meg minden de más magyarázatot nem tudok adni ezekre...
A kép ugy esett le hogy semmi földrengés semmi, csak úgy kiesett a falból a 3cm hosszú szög, a telefonost meg nem is értem de azt nem én hallottam szóval na... a tv meg a gép ki be kapcsolása nem idegesít mert vissza kapcsol és nézhetem tovább.
Csak ne ilyeztegessen az a valami!
"Csak ne ilyeztegessen az a valami!"
Tényleg iLYesztő! - Az ő dolga az iLYesztgetés, a tied az, hogy erősebb légy és ne ijedezz.
Meglátod, ha így teszel, elmúlik.
Lehet az is, hogy jóndulatú a történés, csupán azt akarja elérni a lény, hogy hétközben éjfélkor ágyban legyél, kipihenten menj másnap a suliba!
Ha Judas Priest-et halgatsz ez nem történik meg !
A' legkeményebb Speed- ,Power- Heavy Metál meg Hard Rock elűzi ezeket a' démonokat !
A' Deth Metált és Black Metált nem ajánlom kezdő ördögűzőknek !
Ouija táblát, amit az előttem kommentelő is írt, véletlenül se használj!!
Elvileg lehet általa kommunikálni a holtakkal, gyakorlatilag sok ember tapasztalata alapján a nyakadba varrhatsz akármit!!
Lehetséges, hogy van, akinek sikerül az adott személlyel kommunikálnia (már ha valóban van túlvilág, szellemek...), de többségében azt lehet elmondani, hogy nem kívánatos események sorozatát indíthatod el, mivel kapcsolatot teremthetsz a tábla által, de csöppet sem biztos, hogy valóban azzal, akivel te szeretnél!
Bocs, hogy megkérdezem, de mostanában nem vagy nagyon lehangolt, nem történt valami, ami meglehetősen megviselt?
Van, aki azt állítja, a sebezhető, gyenge testi/lelki állapotban élő embereket, hamarabb "elérik", mint a teljesen egészséges, kiegyensúlyozott személyeket.
Bár nem tudom, ez valóban igaz-e...
Ha komolyodnának a dolgok, vagy eldurvulnának az események, én javaslom, hogy nézz utána megbízható források által annak, hogy hogyan szabadulhatsz meg "tőle".
Azt hiszem van egy olyan bevett módszer, ahol fehér gyertyát égetve átjárva az egész házat, meg lehet kérni az illetőt a békés távozásra.
Én a helyedben viszont nem mondanék olyat, hogy teljesen mindegy, szellem, vagy démon, csak ne b*sztasson. :) Azért hidd el, nagyon nem mindegy, hogy egy sima szellemjárásról beszélünk, vagy hogy egy elég gonosz erő szállja meg éppen a házat...
Vagy egy ottragadt lélek, vagy pedig az emberi agy szövi össze a hétköznapi eseményeket, valami félelmetes formában! (Ki hisz ebben, ki nem... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!