Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az isten volt ez? Most...

Mi az isten volt ez? Most kajak beszartam

Figyelt kérdés
Tegnap este próbáltam aludni de nem tudtam úgyhogy gondolkoztam. Hallottam valami csattanást és körülnéztem de nem volt semmi, visszafeküdtem és láttam valami piros fényt a szoba másik végében. Próbáltam aludni és amikor már majdnem aludtam valami kéz vagy nemtom mi hozzám ért és 2 mp alatt ugrottam vagy 2 métert :D qvára megijedtem. Tök olyan volt mintha egy ember hozzám ért volna de hát egyedül élek és a barátnőm se volt nálam. Pár perc múlva már nyugodt voltam és elaludtam de olyan 3 óra körül felkeltem és nem tudtam visszaaludni, megfordultam és kb 5 másodpercig szemeztem egy csillogó szempárral. Csak szemet láttam mást nem. Nagyon szar volt. Miez?
2012. júl. 23. 12:42
1 2
 1/16 ritual ***** válasza:
18%

Idegen fajok így kommunikálnak veled!

Nem volt ott valójában, csak a tudatalattidban létezett!

Valamiért felakarják hívni a figyelmedet!

2012. júl. 23. 12:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hipnagóg hallucináció, így keress rá.
2012. júl. 23. 13:10
 3/16 anonim válasza:
88%
az a "kéz" ami hozzád ért akkor meleg volt az érintés vagy hideg?
2012. júl. 23. 13:31
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Zsír volt a buli előző este? :D
2012. júl. 23. 13:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem volt hideg de meleg sem.
2012. júl. 23. 13:59
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom mi volt, de a 2 mp alatt 2 méter az elég vacak reflexekre és kondícióra utal. Atletizálj kicsit, mert a 90 éves nagymamám elől se tudnál lelépni ilyen tempóban! Tessék járni bringázni, futni! Egyszer tényleg ott lesz valami, és akkor 2 mp alatt 15 méterre kell majd lenned, oszt az lesz majd csak szar.
2012. júl. 23. 14:40
 7/16 A kérdező kommentje:
tényleg ott volt valami
2012. júl. 23. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Már nem azért a húszad ért, de fekve ugorjál már kérlek szépen 15 métert -.-"

Lehet az első hozzászólónak van igaza, nálam az ágyam fölött 1,5m volt egy piros pont. Le van fényképezve.

A kép készülte után 1 évvel, még mindig ott van a pont 1,5m magasan az ágyam fölött. Nem mindig látni, néha előjön néha nem, minden esetre fura...

Ha nem bántott akkor nincs gond, de mivel nem tudtál aludni, és fel is keltél az éjszaka közepén ezért tuti valaki nagyon beszélni szeretett volna veled. Gondolkozz a történteken, és legyen róla egy saját válaszod, önmagadnak.:)

2012. júl. 23. 18:29
 9/16 yossarian44 ***** válasza:

Jól mondta valaki, hypnagog hallucináció.

Segítek:

[link]

2012. júl. 23. 20:53
 10/16 Won ***** válasza:

Szia!

Az alvás-ébrenlét határon (elalváskor és/vagy ébredéskor) kialakuló, gyakran alvásparalízishez társuló élénk, színes rémisztő álomképek, az ún. hypnagog hallucináció. A hypnagog hallucinációk élményszerűek, gyakran valósághűnek tűnnek, rendszerint félelmet keltő rémálomélményt eredményeznek, amelyek néha annyira életszerűek, hogy nehéz őket a valóságtól megkülönböztetni.

Szóval nyugi :)

Üdv.: Won

2012. júl. 23. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!