2 hónapos kisfiamnak nincs széklete csak ha lázmérővel vagy kúppal próbálkozom kínlódik látszik rajta hogy nyom mégsem sikerül neki. Ti mit csináltatok ilyenkor? 4-5napra kajak csak)
Ha látszik a babán, hogy kínlódik amiatt, hogy nem tud kakilni, akkor teljesen tökmindegy, hogy anyatejes vagy tápszeres, segíteni kell neki valahogy... De ez csak az én véleményem.
A szélcsövet ajánlom én is, próbáljátok ki!
Azért kérdeztem,hogy mivel táplálod,mert az anyatejes babáknál gyakori a heti 1 kaki;mivel az anyatejet csaknem 100%-osan tudják hasznosítani.
Fáj a pocakja,tehát látod rajta hogy kínlódik szegényke?Mert ha nem,csak te tartod soknak ezt az időt,akkor lehet nincs gond.Az én kisfiamnak volt,hogy 7-8 napig sem volt kaki.
Viszont ha látod rajta,hogy nyűglődik,rossz a pocija,akkor valóban lehet szélcsövezni,esetleg itass vele Mecsek baby teát vagy nagyon indokolt esetben van a Laevolac szirup (de ezt csak pár alkalommal add neki).
Esetleg masszírozd a pociját.
Nekem nem volt szívem szélcsövezni,ez nekem nagyon "brutálisnak" tűnt;de sokan esküsznek rá.
mondjuk pont a natúr kamilla teát ne add neki, ugyanis az hasfogó!
cukorral hashajtó hatású, de ugye a kamilla szárítja a beleket ezért ritkán szabad adni a babának.
a szélcső nem kínzás, egy nagyon pici vékony, puha cső amit be kell picit tenni a fenekébe, észre se veszi a baba, be tudod pelusozni és segít mindenben, a pukik kijönnek rajta, a kaki könnyebben megy, nem tud hozzászokni mint a lázmérő és nem terheli meg a szervezetét mint a kúp, hashajtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!