Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az isten volt ez? Most...

Mi az isten volt ez? Most kajak beszartam

Figyelt kérdés
Tegnap este próbáltam aludni de nem tudtam úgyhogy gondolkoztam. Hallottam valami csattanást és körülnéztem de nem volt semmi, visszafeküdtem és láttam valami piros fényt a szoba másik végében. Próbáltam aludni és amikor már majdnem aludtam valami kéz vagy nemtom mi hozzám ért és 2 mp alatt ugrottam vagy 2 métert :D qvára megijedtem. Tök olyan volt mintha egy ember hozzám ért volna de hát egyedül élek és a barátnőm se volt nálam. Pár perc múlva már nyugodt voltam és elaludtam de olyan 3 óra körül felkeltem és nem tudtam visszaaludni, megfordultam és kb 5 másodpercig szemeztem egy csillogó szempárral. Csak szemet láttam mást nem. Nagyon szar volt. Miez?
2012. júl. 23. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha Isten lett volna, akkor békességet, szeretetet, éreztél volta.

"Nagyon szar volt" - ez nem az előbbi.

Néztél esetleg valami, filmet amiben szerepelt sátán, mágia, stb?

2012. aug. 5. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Tutira nem szellem vagy valami különleges lény... vagy hallucináltál vagy képzelődtél, esetleg félálomban voltál
2012. aug. 5. 12:09
 13/16 anonim válasza:
Nebasz most jól beszarattál kérdező:D
2012. aug. 9. 00:16
 14/16 Won ***** válasza:
Látod még?
2012. aug. 9. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Az sztem a macskád vót.
2020. aug. 2. 20:44
 16/16 anonim válasza:
Ahogy a tizedik válaszoló mondta,alvás határán voltál,és valósnak érezted az álmod.
2020. aug. 29. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!