Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azt hiszem valami ált melletem...

Azt hiszem valami ált melletem és a fülembe suttogott!? (Nagyon beszartam) Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülyeségnek hangzik de ma úgy 22:30 körül ültem a gép elött és zenét halgattam közben játszottam.

És agyszercsak úgy éreztem mintha valaki figyelne de persze csak én voltam ithon és az ajtó zárva volt! Szóval nem néztem se hátra se oldalra csak a monitort bámultam és egyszercsak valaki vagy valami vagy nem tudom már mi a franc lehetett de belefújt a fülembe! És nem halucináltam meg nem semmi, azonnal elkaptam a fejem de nem volt ott senki aki belefújhatott volna.

Mi lehetett ez?

Én vagyok hülye vagy mi?

K*rvára befostam!

Lehetöleg értelmes válaszokat köszi! :D

15F

2017. febr. 8. 00:08
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy enyien írtatok :D

Azért voltam fent olyan sokáig mert nem tudtam aludni, és nálunk szünet van és csak hétfön van suli.

A ház nagyon régi igazából azt hiszem kb 90-100 éves. Ebben a házban lakott még az ük nagyapám is és itt haltak is meg.

Ez a ház alapból 5 szobás volt aztán épitettek szüleim hozzá még 2 szobát,aztán 2011 ben emelet is épült és én most az emeleten alszom meg lakom meg így minden.

15 éve ebben a házban élek és ha így belegondolok kiskoromban is voltak ilyen dolgok és meg is ilyedtem és sírtam (anyukám is mondta hogy nagyon sokat sírtam csak úgy ok nélkük)

De csak most írtam ide meg elkezdtem utána nézni ezeknek mert már kezdek félni egy picit.

És teljesen jó lelki állapotban vagyok szóval na...

2017. febr. 8. 12:13
 12/32 anonim ***** válasza:

Hát ha mindig történt ilyen ,nem kell félned .

Bár én lehet nem tudnám nyugottan kiverni se' . XD

Amúgy jó házatok van . :D

2017. febr. 8. 13:46
 13/32 A kérdező kommentje:

Nekünk ithon van egy olyan ouija táblánk, de nagyon régi leket mert már ütött kopott meg minden de az igen nem meg a betük azok látszodnak rajta.

Megkérdeztem szüleimtöl hogy honnan van és azt mondták hogy a nagyapámé volt.

Lehetséges hogy azzal a táblával idézték meg még anno a szellemet és még mindig itt van?

2017. febr. 8. 15:24
 14/32 anonim válasza:
Sose lehet tudni, hogy mi van ott. Lehet az egyik családtagod, de lehet, hogy a táblához van köze.
2017. febr. 8. 16:35
 15/32 anonim ***** válasza:

Ember, a frász jött rám, mert éjjel, miután olvastam a kérdésed, a meggyfa rádőlt a tárolóra az udvaron... Csak úgy... Ez is száz éves ház, és jópáran meghaltak már itt...

Nem tudom nálad szellem jár-e, de nem gondolod, hogyha észreveszi, hogy érzékeled a jelenlétét, akkor méginkább rád fog szállni?

2017. febr. 8. 18:10
 16/32 A kérdező kommentje:

Szerintem tudja hogy észrevettem hogy itt van...

Már nagyon régóta észlelek furcsa dolgokat és mikor nálam van az egyik haverom és akkor történik valami akkor azt megkell magyarázni a havernak,barátnömnek meg aki épp velem van.

És igazából nehezen lehet azt megmagyarázni hogy valaki kopog 24 órakor az ablakon ami az emeleten van...

Ha elmondanám nekik hogy egy szellem van a házban akkor valószinüleg többet a ház közelébe se jönnének.

Ezért megkértem a szellemet vagy démont vagy nem tom mi az hogy akkor ne csináljon semmit mikor haverjaimmal vagyok.

És akármenjire is fura de meghalgatott!

És szerintem nem gonosz meg nem akar kinyírni csak unatkozik.

De komolyan, képzeljétek el hogy 100 évig egy házban mész erre arra...

De el szeretném tüntetni vagy valami mert ha jót akar ha nem akkor is ilyesztő.

2017. febr. 8. 18:37
 17/32 A kérdező kommentje:
Ja meg bazi erös lehet a te szellemed hogy csak úgy kidöntött egy fát XD
2017. febr. 8. 18:42
 18/32 anonim válasza:

Először is, ne emberként tekints rá/rájuk... :) Tulajdonképen ők már elszakadtak emberi valójuktól, sokakat az tart csak még itt, mert valami/valaki ide köti őket, vagy úgy haltak meg, hogy lelkük nem lel nyugalomra...

Nem hinném hogy "unatkozik", viszont ha valóban meghallgatott, tényleg jó szándékú lehet - legalábbis nem célja az hogy bántson.

Mivel már régebb óta tart ez az egész, szerintem ő úgymond maradandó is lesz, nem hinném hogy egyik napról a másikra eltűnik majd.

Elég hátborzongató, hogy valami folyton ott van, évek óta, ráadásul valóban tudhatja, hogy te érzékeled őt.

Az emberek többsége ilyenekben nem hisz, tapasztalatból mondom, vigyázz azzal, hogy kinek mesélsz erről, simán visszaélhetnek vele...

Én és édesanyám egész tinédzserkorom alatt albérletből albérletbe mentünk, s az egyikben elég különös dolgok történtek... Nem részletezném, mivel nem is az a lényeg, sok barátnőmnek elmondtam akkor nagy félelmemben és tanácstalanságomban, aminek az lett a vége, hogy hazugnak néztek, a hátam mögött nagyon sok ronda dolgot mondtak rólam, van aki a mai napig bogarasnak hisz...

Szóval csak tanácsként mondom, én a helyedbe a nagyon biztos, szűk baráti körnek említeném csak, a többieknek lehet el se magyaráznám, mi folyik ott ha vendégségbe jönnek... Főleg, hogy van aki nem is fogékony erre, nem is hisz ebben, nem is élt át ilyet és nem is fog...

2017. febr. 8. 19:11
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy biztos szellem volt, mert én se tudnék kidönteni egy akkora fát, de eléggé megijesztett, mikor csak úgy spontán kidőlt, rá a mi tárolónkra... Főképp azután, hogy olvastam a kérdésed. Nálunk néha nyikorog, meg leesik ez-az, szóval semmi extra... Csak a frászt hozta rám, hogy bumm, kidőlt, azután, hogy a te szellemes kérdésed olvastam.
2017. febr. 8. 23:53
 20/32 A kérdező kommentje:

Itt is szokott nyikorogni valami de nem tudom megmondani hogy mi...

Igazából éjjel 1 és 4 között szokott valami nyikorogni, olyan mint mikor egy szekrényajtót kinyitsz és az nyikorog.

De mikor nyikorog nem lehet meghatározni hogy mi az. És direkt megnéztem egy szekrényajtó sem nyikorog a házban mert meg vannak olajozva.

Én arra gyanakszom hogy valahol a házban van valami rejtett kis rés vagy valami aminek nyikorog az ajtaja mert nyitogatja de nem találom és hang alapján nem lehet eldönteni mert ha nyikorog az egész házban hallani lehet.

Szerintetek mi lehet ez?

2017. febr. 9. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!