Azt hiszem valami ált melletem és a fülembe suttogott!? (Nagyon beszartam) Mi lehet ez?
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de ma úgy 22:30 körül ültem a gép elött és zenét halgattam közben játszottam.
És agyszercsak úgy éreztem mintha valaki figyelne de persze csak én voltam ithon és az ajtó zárva volt! Szóval nem néztem se hátra se oldalra csak a monitort bámultam és egyszercsak valaki vagy valami vagy nem tudom már mi a franc lehetett de belefújt a fülembe! És nem halucináltam meg nem semmi, azonnal elkaptam a fejem de nem volt ott senki aki belefújhatott volna.
Mi lehetett ez?
Én vagyok hülye vagy mi?
K*rvára befostam!
Lehetöleg értelmes válaszokat köszi! :D
15F
Ne sértődj meg, hogy ezt tanácsolom de ez nekem tényleg működött :D. Régebben egypár éve kicsit paranoiás voltam, és tisztára úgy éreztem hogy egy szellem van a szobámban. Egyik este történt pár furcsa dolog és akkor elkezdtem ,,beszélni" a ,,szellemhez". :D
Azt mondtam hogy: szia szellem, tudod semmi bajom nincs azzal, hogy itt vagy csak kicsit parázok. Maradj nyugodtan a szobámban, de légyszi ne ijesztgess.
Azóta csend van :D
15/l
Hát ez szép és jó de nekem ez a dolog nem csak ma jött és nem csak a multhéten hanem mióta itt élek azóta vannak furcsaságok amik megmagyarázhatatlanok.
És hidd el én is gondoltam már arra hogy én vagyok hüje vagy velem van baj de nem.
Onnan tudom hogy mikor a haverok voltak nálam vendégségben akkor ők is észlelték ugyanazokat amiket én, és a szüleim is látnak furcsaságokat de ők nem hisznek ebben.
De én nem félek igazából tőle egyáltalán mert itt lakom 15 éve és ha eddig nem bántott ezután se fog szerintem, de lersze nyilván megilyedek ha valami csak úgy hozzám ér mert ez természetes:D
Igazából nem! Lehet hogy az a tábla fontos neki és megharagszik ha kidobom és akkor csak nagyobb baj lessz!
Igazából félek bármit csinálni annak érdekében hogy tünjön el...
A házat tudom hogy régi mert mondom nagyszüleim szülei éltek itt...
Azt irták hogy az oijua tablával lehet beszélni a szellemekkel(többen is ezt irtak) beirtam a google-ba hogy oiuja és emlékegtem hogy láttam lomtalanitáskor vagy valamikor egy hasonló táblát, elkezdtem keresni a raktárunkban és meg lett.
Nem pont olyan mint ami a képeken mert egy falapra can rajzolva az egész de attól gondolom még működhet...
Az emeletet nem tom pontosan hány éve csináltuk de nem voltam annyira fiatal hogy ne emlékezzek! Itt járkáltam a munkádokkal és segitettem nekik.
Odaadtam valami szerszámot, segítettem a vezetékekröl leszedni a műanyagot, meg igazából ráültem egy gipszkarton lapra és kettétört... kb 2-4 osztályod lehettem akkor
Nem kamuzok, amúgyis mièrtelme volna kitalálni? Nem lettem azzal híresebb hogy kiirtam a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!