Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az hogy lehet, hogy egy...

Az hogy lehet, hogy egy munkakörbe nem felel meg az OKJ-szám?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem rendszergazda munkaköbe, majd az interjún közölték, hogy nem tudnak velem leszerződni, mert 54-sel kezdődik az azonosító és nekik 55-ös kell. Ezzel csak engem küldtek el a p*csába vagy ez egy létező probléma?

#állás #munka #OKJ #rendszergazda #interjú #állásinterjú #egyezés #azonosító #szám #hát ezen beszartam. szinte hozzá sem tudtam szólni. te mit mondasz?
2016. aug. 22. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Az 54 informatikai rendszergazda, az 55 általános rendszergazda. Alapvetően tökéletesen elvégezhető mindkét papírral minden rendszergazdai tevékenység. Szerintem már megvolt az ember, formaiságból meghirdették, mivel gondolom jelentkeztél behívtak, de nem akartak felvenni. Ennyi.
2016. aug. 22. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

(Az előző vok)

Ja és annyit, hogy süljön le a pofájukról a bőr.

2016. aug. 22. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

54 = emelt szintű, érettségivel (érettségi utáni plusz egy év szakmai képzés, a tizenharmadik évfolyam után)

55 = felsőfokú, érettségivel (érettségi utáni plusz két év szakmai képzés után)

[link]

2016. aug. 22. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a bizonyos szám 54-481-04. 2 éves volt a képzés. Most is rendszergazdaként dolgozom, pedig felsőfokú akármiket írtak a hirdetésbe. A rendszergazda az rendszergazda. Ezen azért ne vitatkozzunk már! Szerintem meg kedves kérdező, legközelebb mondd meg nekik, hogy kinyalhassák a seggedet az ilyen kifogásukkal!
2016. aug. 22. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:

A különbség hogy az 54-es az a középiskolai okj. (középfokú)

Az 55-ös pedig a felsőfokú szakképzettség. (egyetemen, főiskolán kiállított "OKJ")

2016. aug. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!