Az hogy lehet, hogy egy munkakörbe nem felel meg az OKJ-szám?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem rendszergazda munkaköbe, majd az interjún közölték, hogy nem tudnak velem leszerződni, mert 54-sel kezdődik az azonosító és nekik 55-ös kell. Ezzel csak engem küldtek el a p*csába vagy ez egy létező probléma?#állás #munka #OKJ #rendszergazda #interjú #állásinterjú #egyezés #azonosító #szám #hát ezen beszartam. szinte hozzá sem tudtam szólni. te mit mondasz?
2016. aug. 22. 15:28
1/5 anonim válasza:
Az 54 informatikai rendszergazda, az 55 általános rendszergazda. Alapvetően tökéletesen elvégezhető mindkét papírral minden rendszergazdai tevékenység. Szerintem már megvolt az ember, formaiságból meghirdették, mivel gondolom jelentkeztél behívtak, de nem akartak felvenni. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
(Az előző vok)
Ja és annyit, hogy süljön le a pofájukról a bőr.
3/5 anonim válasza:
54 = emelt szintű, érettségivel (érettségi utáni plusz egy év szakmai képzés, a tizenharmadik évfolyam után)
55 = felsőfokú, érettségivel (érettségi utáni plusz két év szakmai képzés után)
4/5 anonim válasza:
Nekem az a bizonyos szám 54-481-04. 2 éves volt a képzés. Most is rendszergazdaként dolgozom, pedig felsőfokú akármiket írtak a hirdetésbe. A rendszergazda az rendszergazda. Ezen azért ne vitatkozzunk már! Szerintem meg kedves kérdező, legközelebb mondd meg nekik, hogy kinyalhassák a seggedet az ilyen kifogásukkal!
5/5 anonim válasza:
A különbség hogy az 54-es az a középiskolai okj. (középfokú)
Az 55-ös pedig a felsőfokú szakképzettség. (egyetemen, főiskolán kiállított "OKJ")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!