A 4-500 ezres fizetés nektek is csak először volt akkora szám, aztán már majdnem szinte kevés is lett?
Lakás, középkategóriás autó fenntartás, évi 1-2 nyaralás, wellness, buli, oktatások, ruha, kis félretevés és vége. Jó ha el tudok tenni 100-150 ezret. Szóval 1-1,5 millió kéne, hogy az igényeim rendesen ki legyenek elégítve.
Akik ilyen helyzetben voltatok, hogy éltétek meg?
(Nem hencegés vagy kamukérdés).
Ehhez senki nem mer majd hozzászólni, mert a porba lesz pontozva :)
(egyébként igen, ez már csak így működik. Mikor a negyedét kerestem annak amit most, azt gondoltam, ha dupla annyit keresnék, akkor bármit megengedhetnék magamnak. De a pénzzel együtt nőnek az igények, nő az életszínvonal is. Persze megtehetném, hogy a feléből jövök ki, húzni egy kicsit a ruhán, enni a tesco gazdaságost, etc, csak éppen mi értelme lenne?)
Én segédmunkás vagyok.
ha dolgozom 1100 euró körül keresek.
Ez arra elég hogy túléljek egy 37nmes garzonban, meg maradjon minimális pénzem hó végére.
Autóról, utazásokról, egyéb luxuscikkekről csak álmodozhatok.
Kérdező, mi az állásod?
Idővel nőnek az igények, meg az sem mindegy, ha közben az embernek családja lesz...
Nekem pl. ennyi pénz havonta tökéletes lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!