A 200 ezres nettó fizetés Budapesten jónak számít?
Magyarországon nagyon jónak.
Viszont aki ezt eléri, az tud feljebb is menni, tehát egyetértek az előttem szólóval, fejlődj tovább, tanulj!
Ez munkakörtől függő.
Egy póstás ennek a töredékét kapja, egy értelmiségi vezető a sokszorosát.
#5 egyet értek.
De itthon mocskosul nem arról szól az élet, hogy lakásod és gyereked lesz, hanem arról, hogy minimál bérből alkoholista, vagy drogos leszel.
Elbeszélgetnék bárkivel, aki szerint nem!
Könyörgöm, a végzettségek 10%-ával ha lehet ennyit keresni.
Családomban talán sose volt ennek megfelelő kereset (ennek megfelelő = infláció miatt nem a konkrét összegre gondolok, hanem az ezzel arányosra)
130-140 ezer a nettóm (Bp. mellett) örülnék a 200 nettónak....
Pedig van diplomám, 2 nyelvet beszélek normálisan (a magyaron kívül természetesen).
Lehet a nagy szárnyaló önmegvalósító tervekhez nem elég, ahogy egy lakásvásárláshoz egyedül sem elég, de amúgy meg igenis normális fizetésnek számít. Ha pedig van egy társ aki szintén keres közel ennyit akkor abból nagyon jól meg lehet élni.
Én kapok 130.000t, a párom 180.000t, és azért kijövünk, még ha nem is extra nagy lábon, de sosem volt kérdés hogy együnk e vagy fűtsünk inkább...
#5 vagyok.
Nem attól lesz valami jó fizetés, hogy hány ember keres annál kevesebbet, hanem attól hogy mire elég.
Az meg nehogy már szárnyaló elképzelés legyen, hogy tudjak venni egy lakást.
Ezért tart itt ez az ország, mert az emberek olyan jól hozzászoktak már a retekhez, hogy az a gyökér, aki többre vágyik.
Jó lesz nektek még a Fidesz-komcsik inga újabb 25 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!