Mennyire megbízhatók a biztosítók több száz ezres jutalék igérete a betanulási időre vonatkozóan? És utánna a fizetés, tényleg elég magas? Én pedagógusként dolgozok, de nagyon gondolkozok azon, hogy váltsak. Mit tanácsolnak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 18:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem megbízható, főleg ha egy nagy múltú biztosítóról van szó. Azt azért nem árt tudni, hogy a betanulási idő hány hónap (jellemzően 3-6 hó)és utána tisztán jutalékos rendszer van. Én dolgoztam több évvel ezelőtt egy biztosítótársaságnál és 6 hónapon keresztül kaptam a fix. 100 000.-ot+jutalék. Ezután csak jutalék lett. Azaz kötni kellett rendesen ahhoz, hogy elég legyen.
Ha szimpatikus ez a terület és hosszútávra tervezel vele inkább javaslom, hogy egy független pénzügyi tanácsadó céghez menj el, ahol bár nem feltétlenül kapsz fixet, de később busásan megtérül, mert könyebb az értékesítés résza.
2/6 anonim válasza:
Biztosító??? Megbízható???
Hol élsz? Álomvilágban?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem élek álomvilágban. Tanár vagyok és hülye, hogy 2 diplomával még mindíg ennyi pénzért dolgozok.
2009. jan. 9. 12:07
4/6 anonim válasza:
Én most nem vagyok benne a munkakeresős témában, de gazdasági vállság idején elgondolkodnék azon, hogy mennyire akarnak az emebrek illetve mennyire van pénzük biztosítást kötni. Te, hogy érzed, a bizonytalan fizuösszeg hogyan hatna lelkileg rád?
5/6 A kérdező kommentje:
Én annyira nem ismerem a biztosítókat, hogy még azt sem tudtam, hogy tisztán jutalékos rendszer van. De azért köszönöm a felvilágosítást.
2009. jan. 10. 20:48
6/6 anonim válasza:
Az előttem szólóhoz. Egy gazdasági válság idején a legjobb befektetni. Miért? Mert akkor lehet olcsón befektetési jegyeket /részvényeket/ vásárolni. Érdemes kicsit utánanézni ennek a témának, ha valakit érdekel, mert itt kifejteni kicsit hosszú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!