Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 200 ezres nettó fizetés...

A 200 ezres nettó fizetés Budapesten jónak számít?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Miért nem elég egy albérlet pár évig?

Ennyiből jó albérlet lehet, nyaralás, minden...

2015. jan. 25. 00:27
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
200 nettó Budapesten kb arra elég,hogy bérelj egy elfogadható lakást,megvedd a bérletet,meg tudjál nomrális kaját,ruhát venni,el tudj menni mondjuk fodrászhoz néha és slussz.Én se keresek annyit sajna(ezért lakok megint az Anyámnál 29 évesen,mert szakítás utánn nem tudtam egyedül lakást bérelni),de előzőnek igaza van...200 ezerből még bőven nem lehet világmegváltó terveket megvalósítani,de legalább lehet(ne) 21. századi módon élni.
2015. jan. 25. 11:05
 13/26 anonim ***** válasza:
5-ös re gondoltam,bocs
2015. jan. 25. 11:05
 14/26 anonim ***** válasza:

130 felett minden fizu jó. 100 alatt halál, aki egyedül él, annak 130 alatt reszeltek.

200-ból egyedül is meg lehet élni.

egyedül: 140 kell, ez a totál minimum

ha van párod : elég a 100 is ha mindketten kerestek

2015. jan. 26. 10:24
 15/26 anonim válasza:

Hiába van diplomád ha nem ér semmit. Vannak diplomák amivel 350.000 nettót kapsz kezdő fizetésnek, és van amivel elmehetsz a McDonald's-ba salátát pucolni, mert senkinek se kell.

2015. jan. 26. 13:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Igen igazad van én sajnos azt tanultam ami érdekelt (pedagógus) de nem dolgozom a szakmámban mert még kevesebbet keresnék mint közalkalmazott és meg se becsült szakma. Jobban jártam volna valami jogi végzettséggel vagy már humánnal (reál nem jöhet nálam szóba).
2015. jan. 26. 14:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Lehet tudni, hogy ez hol van?
2015. jan. 26. 20:31
 18/26 A kérdező kommentje:
Bkv 180a kezdő nettó 3 hónap után 200fölé menne. Egy ismerősöm elintézné, h felvegyenek.
2015. jan. 27. 07:46
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene egyedül 140?

Ha van lakásod - lehet, hogy van! -, akkor a rezsi és közös költség kb. 50E lesz. Ha albérlet, akkor legyen 60E a bérleti díj+rezsi.

10E a bérlet. Lehet bringával járni - amit ráadásul egyre több munkahely támogat, de ha nem támogatja, akkor is lehet. Ez felér testmozgással is, és kevesebb bérletet kell venni.

Nem kell minden nap kifőzdébe járni, lehet otthon főzni, munkahelyre bevinni. Lehet nézni a leárazásokat, ha a csirkemell van leárazva, akkor másnap az az ebéd. Ha a zöldborsó is, akkor a csirkemell utáni nap pedig zöldborsófőzelék.

Én például így is sajnálom, hogy lassan eltűnik a főzés, mint olyan. A gyerek menzára jár, a szülő kifőzdébe, hétvégén összedobnak két félkész konzervkaját és ennyi. Pedig annál jobb nincs, amit valaki a saját kezével csinált!

WC-papírból, zsepiből nem kell az illatos.

Illatszerből van olcsó és mégis jó. De igazából ez mindenre igaz!

És még mindig csak ott tartunk, hogy a kényelmetlen BKV helyett bringa, ami igenis kevésbé stresszes - szoktam, úgy beszélek... - és fel is frissít, az ellenőrizhetetlen félkész kaját helyett pedig saját készítésű.

Máris egy csomót spóroltunk...

Amúgy ki keres nettó 140 felett? Én nem tudom, mi akarok lenni, rossz szakot választottam, úgyhogy érdekelne!

2015. jan. 27. 11:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó igazad van de sokan vannak akik igenis illatos papirral akarják kitörölni.

Az emberek joggal mondják, ha güriznek napi 8-10 akárhány órát igenis nem csak arra vágynak hogy az otthoni vajaskenyérre fussa.

Nincs ebben semmi, én is volt hogy szóvátettem a páromnak a sok sört, cigit, egyebet és azt mondta, hogy havi 200 órát dolgozik legalább, nehogy már ne ihasson meg munka után 2 sört (itthon, nem kocsmában) és ne férjen bele a cigi...és igaza van. Én is így vagyok ezzel, igaz most a 2. babát várjuk és nem dolgozom a terhesség alatt a munkaköröm veszélyessége miatt de ha nem is mindig, de igenis megveszem a márkásabb cuccokat és nem csak ha akciós. Mert igenis "jár" a "luxus" ha már dolgozunk, és nem otthon várjuk a sült halat.

2015. jan. 27. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!