Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 200 ezres nettó fizetés...

A 200 ezres nettó fizetés Budapesten jónak számít?

Figyelt kérdés

2015. jan. 24. 12:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Brigna...Jó vicceid vannak.Rákoskersztúrrról járok Budakeszire dolgozni.

Tegyük fel,hogy van lakásod.Hát nekem speciel nincs,és ezzel szerintem még sokan vagyunk így...Így is azért lakom a halál hátán mert csak itt talátam megfizethető albérletet,ami nem azért "olcsó" mert egy penészes sötét romhalmaz,hanem mert messze van...

2015. jan. 27. 12:33
 22/26 anonim ***** válasza:

19-es!Mutassál már nekem olyan albérletet Budapesten amit meg lehet úszni rezsivel 60 ezer-ből.Egy 28 nm-es panellyukba lakom 45+rezsi ért.A rezsi télen szintén van majdnem 40 ezer.

Bicaj,ó hogyne,tudod Budapest elég nagy város,nem mindenki 20 percnyi kerekezésre lakik a munkahelyéről...És 10-12 óra meló +2 óra utazás mellett,szerinted úgy mégis ki a fenének van még ideje/enerigája napi szinten főzöcskézni?Van bakker,hogy elmegyek otthonról reggel 7-kor és este 9-10-re érek haza...

2015. jan. 27. 12:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Miért kell 140 egyedül?

50 az albi, 50 a rezsi, 30 a kaja, 10 a bérlet.

és 140-ből még nem mentél színházba, nem vettél új ruhát, sem cd-t, ha bekrepál a hűtő, akkor nem tudod megjavíttatni, és még a verdát sem tudod nemhogy tankolni, hanem fenntartani sem. (ha van)

tehát:

50 az albi, 50 a rezsi, 10 a bérlet v 20 a tankolás, 30 a kaja, 20 a verda fenntartás, ha van (adók) és kellene legalább 10 félre, h ne máról holnapra élj a borotva élén, vagyis 170-180 kellene, s ebből még mindig csak MÁRÓL HOLNAPRA vergődsz.... ami 1-2 év múlva az infláció miatt halál lesz. (mert ugye a fizu nem emelkedik)

én egyedül a 110 nettómmal halott vagyok. marad a mama hotel. ebbe kell beletörődni.

2015. jan. 27. 14:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Erről beszéltem, most is valaki leírja, hogy igenis meg lehet élni a kevésből, és te vagy a rossz, ha többre vágysz. Tényleg ennyi kell az életben?
2015. jan. 27. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:

A 19-es felvázolta hogy átmenetileg anyagi nehézségek esetén hogyan lehet kevesebből kihúzni. Ez csak ideig óráig működik hacsak nem valami aszkéta az ember és beéri a minimummal (vagy még az se, mert az hogy a BKVn is spórol, az már a minimum alatti szint).

Egy embernek, főleg aki dolgozik, vannak igényei és az nem az otthoni borsófőzelék.

Én igénylem hogy beüljek egy vendéglőbe, vegyek szép ruhát, magamnak és a gyereknek is, könyvet úgy olvashassak, hogy megveszem nem pedig valahonnan ingyen letöltöm stb.

És én még nem vagyok hű de nagy igényküszöbbel.

Egyszerűen fogalmazva menjen a kocsim, legyen benne benzin, ihassam a kedvenc italomat, olvashassak és jó ruha legyen rajtam :)

És legyen meg minden boldogsága a gyerekemnek (és a páromnak :))

2015. jan. 27. 22:26
 26/26 anonim ***** válasza:

- Érdekes, én 5000 forintért veszek kínai felsőket és nadrágokat, és ha csak egy évig bírják, már nem tartom jónak.

Nem igénylem azt, hogy évente lecseréljem a teljes ruhatáramat, olyan ruhát igyekszem venni, ami kényelmes és az én stílusom (ez kulcs!), ezeket pedig meg is szeretem és sajnálom kidobni.

Azt meg megtanultam, ne azt nézzem, más mit mondd - mellesleg mióta megtaláltam a stílusom, sokszor meg is dicsérnek.

- 11 km az út oda és ugyanannyi vissza bringával. Van átöltözési lehetőség, meg is tudok mosdani. Felfrissít, mert ez végülis majdnem elegendő mozgás, ha heti 2-3-szor megyek. Ha a bérlet lejár, igyekszem akkor menni bringával.

- Nálam a szórakozás úszni járás és kirándulás, haverokkal is mindig fogyasztunk. Erre 10 E forint havi szinten mindig lesz. Ha túlnyúlnék, akkor igenis le kell faragni.

- Igenis főzzenek az emberek otthon. Legyen bennük minimális önellátás iránti vágy. Mellesleg amit te főzöl, abban tudod, mi van. Amit te csinálsz, az teljesen más. Az jobb.

Nem azt mondom, hogy ne legyen olyan akár kéthetente, hogy gyerekek nagyszülőknél, szülők étteremben. Nem azt mondom, ne legyen heti pár nap kifőzde.

De amit látok úgy az emberek zöménél, hogy minden áldott nap kifőzde, hétvégén vesz valami gyárilag elkészített szószt és hozzá tésztát és összeönti, ez a nagy főzés....

- Az akciókat figyelni se ciki.

Csak ki kell látni a lustaságból, a kényelemből...

Egyébként el lehet beszélgetni idősebb rokonokkal.

Az én nagyszüleim az üres lakásból és a minden másnap krumpli ebédből jutottak el odáig, hogy saját autóval körbeutazták Európát, volt nyaralójuk és hatalmas könyvmennyiséget halmoztak fel az idők során.

Azért, mert tudtak spórolni... kaján, ruhán, stb.

2015. jan. 30. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!