Azt hiszem valami ált melletem és a fülembe suttogott!? (Nagyon beszartam) Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeségnek hangzik de ma úgy 22:30 körül ültem a gép elött és zenét halgattam közben játszottam.
És agyszercsak úgy éreztem mintha valaki figyelne de persze csak én voltam ithon és az ajtó zárva volt! Szóval nem néztem se hátra se oldalra csak a monitort bámultam és egyszercsak valaki vagy valami vagy nem tudom már mi a franc lehetett de belefújt a fülembe! És nem halucináltam meg nem semmi, azonnal elkaptam a fejem de nem volt ott senki aki belefújhatott volna.
Mi lehetett ez?
Én vagyok hülye vagy mi?
K*rvára befostam!
Lehetöleg értelmes válaszokat köszi! :D
15F
2017. febr. 8. 00:08
32/32 anonim válasza:
Mi újság, azóta rendeződött a helyzet? Már te is 20 éves vagy, lehet otthon sem élsz, egyetemre mentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!