Volt már veletek olyan,hogy nyilvános helyen szartatok be,mert annyira kellet már,hogy nem értetek oda időben a mosdóhoz? Hány éves voltál a szarós sztorikor? És utána észrevették mások,hogy beszartál? Nagyon kicikiztek miatta?
Egyszer azt hittem, csak puki lesz... Szerencsére épp volt bent egy betét, így nem lett semmi nyoma, hamar el tudtam szaladni vécére.
17 lehettem.
Tavaly év elején elmentem fallabda edzésre. Már hazafelé éreztem a kocsiban, hogy baromira fáj a hasam és ez nem lesz jó így. Természetesen minden piros lámpát kifogtam. Benzinkút nem volt a közelben.
10 percre voltam az otthonomtól, amikor éreztem, hogy most vagy befosok a kocsiba vagy máshogy kell megoldanom.
Szerencsére sötét volt, úgyhogy elkanyarodtam egy bokros részhez és kiraktam a csomagot, nem bírtam tovább.
Nem vette észre senki szerencsére, de a feleségemmel jót röhögtünk UTÓLAG a sztorin. Akkor baromira nem volt vicces.
Egy cukrászdában voltunk, középen ültünk egy asztalnál. Egyszer csak egy jól hallható puki után tele pakoltam a gatyámat. Igen, érződött a szaga is.
Pistike 14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!