Kicsit beszartam most..már bocsi..?
Figyelt kérdés
Nos azért tettem fel a képeket mert megjött 5.napja viszont furi a mennyisége elöször erös volt mára meg semmi a 8 naphoz képest.és két napja hányingerem van..mit láttok ti??2023. márc. 29. 15:39
11/70 A kérdező kommentje:
Csinálok holnap egy másik fajtát aztán ha az is esetleg ilyen lenne akkor nem tudom... érdekes szitu ez mindenképpen
2023. márc. 29. 15:52
12/70 anonim válasza:
Beszartam, furi, para, totál... Hány éves vagy?
13/70 anonim válasza:
Mi a kérdés? A tesztek negatívak. Az a baj, hogy késve jött meg? Van ilyen, ezer egy oka lehet. Nem tudom miért van hányingered, annak is ezek egy oka van, többek között az idegeskedéstől is lehet.
14/70 anonim válasza:
Dehogy látszik totál, egy alig észrevehető száradási csík van ott. Ne menjen el az eszed
16/70 anonim válasza:
Kérdező! Az utoljára feltöltött tesztek is negatívak.
17/70 anonim válasza:
Xepilen mostanában nekem is volt, nem voltam terhes!!! Te sem vagy az.
18/70 A kérdező kommentje:
[link] ez lemaradt...hát kíváncsi leszek mindenesetre
2023. márc. 29. 16:00
19/70 anonim válasza:
Ember. Láttál te már pozitív tesztet?! Na ez nem az....
20/70 A kérdező kommentje:
Ember!! Láttam igen...és te??! Mert ott a csík szine is van...ezért tettem fel mert kissé érdekes..15.én voltunk együtt az volt a 28.ciklusnap...és rá egy hétre jött meg de nem ilyen szokott lenni mint most amilyen volt...
2023. márc. 29. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!