Hétvégére nem várók hogy vagytok? Szurkoljunk egymásnak!
Én szombatra nem várom. Nagyon bízom ebben a hónapban.
Két éve várjuk a gólyát!
de jó, hogy írtatok, MINDEN POZITÍV TESZTELŐNEK GRATULÁLOK!!!! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA ÉS NE FELEDJÉTEK: MOST MINDEN RÓLATOK ÉS A BABÁRÓL SZÓL!!! KÖRÜLÖTTETEK FOROG A VILÁG!!
Kedves Kérdező! bizony ne csüggedj, biztos hamarosan ti is szülők lesztek! a picike tudja, mikor kell jönnie!
tényleg készüljetek az esküvőre!! (nekünk a baba miatt eltolni kellett! idén májusban lett volna, de áprilisban szültem, így átraktuk augusztusra. már mi sem görcsöltünk rajta annyi negatív teszt és átsírt éjszaka után. apukám nekem is beteg volt, sajnos meg is halt, mielőtt megszületett volna az első unokája, de úgy jött a manó, hogy még meg tudtuk mondani neki, hogy lesz unokája! :)
és mikor már egy hete késett, a legnagyobb felfordulás közepette, hetente jó, ha 2x együtt voltunk a párommal amúgy, akkor jutott eszembe, hogy teszteljek! és nagyon meglepődtem, mikor 2 csíkot láttam... szóval semmi sincs veszve, remélem, hogy hamarosan neked is részed lesz ilyen meglepiben!!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!