Hétvégére nem várók hogy vagytok? Szurkoljunk egymásnak!
Én szombatra nem várom. Nagyon bízom ebben a hónapban.
Két éve várjuk a gólyát!
Sziasztok!!!
Én is szombatra nem várom!!!Bár még csak 2 hónapja próbálkozunk, mégis reménykedem!!!!
Viszont lenne, egy kérdésem. legutóbbi menzesz után pár nappal kicsi barna folyásom volt, ami majdnem peteérésig tartott. Aztán azóta semmi. Szerintetek ettől még teherbe eshetek ebben a ciklusban is???( bocs, hogy kérdést is tettem fel)
Marcsi2010
Sziasztok!
Már csak 1 napunk van hátra...kitartás!
Marcsi!
Nyugodtan kérdezzél, bár erre a kérdésedre sajnos nem tudom a választ.
Csajok hogy vagytok? Csillag?
Nekem semmi tünetem, ami volt az elmúlt,de a remény hal meg utoljára...!
Nekem fáj a mellem, de mindkettő nagyon, mindjárt megjőn érzésem van, de már 3 napja. Hát nem tudom, nagyon félek a csalódástól.
Csillag.
Csillag!
Szerintem neked nem fog megjönni! Az az érzésem!
szerintem csináljatok tesztet,nekem nem várt előtt 3 nappal kimutatta igaz,hogy halványan de kimutatta.Drukkolok mindenkinek.
6 hetes
Mi a helyzet csajok?
Nekem még nem jött meg(kopp-kopp-kopp)!
sziasztok!
Nekem még nem jött meg, de lehet, hogy késni fog, pont a barna folyás miatt, amiről írtam!!!
Szorítok mindenkinek.
Marcsi
09-30 22:06-os vagyok :)
Tegnapra nem vártam, és eddig nem is jött, maradtak a furcsa jeleim is, és a megjön érzés, szurkák.
Nem tudom hogy megérné-e már tesztelni.
nagyon szurkolok nektek, még jól emlékszem, mekkora csalódás a nega teszt...
6 hós kisfiú anyukája
KITARTÁS!!!
++++++++++++++++ TESZTET NEKTEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!