Hétvégére nem várók hogy vagytok? Szurkoljunk egymásnak!
Én szombatra nem várom. Nagyon bízom ebben a hónapban.
Két éve várjuk a gólyát!
sziasztok.
én vok a tegnapi barnázó...- én ma -teszteltem...nagyon szomorú vagyok.Nem jön össze, és ráadásul vszinű hormonzavarom is van...!!!:(
Gratulálok minden +tesztelőnek!!!!
Ne keseredj el.
Honnan gondolod a hormont zavart?
Voltál kivizsgáláson?
K
Kedves kérdező, nagyon szépen köszönöm.
Nagyon drukkolok neked :)
szia K!
Abból gondolom, hogy hormon zavar, mivel menzesz előtti barnázás erre utal...:( Viszont a hőm nem esett le, sőt picit emelkedett is!!!
Most akkor mi van??? Reménykedhetem még???
Az a bajom, hogy a munkám miatt csak október végén tudok elmenni dokihoz!!!
Vettem tesztet, de csak X-epil-t tudtam venni, azt még soha nem használtam, remélem "szűz teszt" szerencsét hoz.
Csajok reggel írok, hogy mi lett.
Drukkolok Neked Kedves kérdező!
Én is reggel csinálom a tesztet, és azonnal irok mi az eredmény?! Úgy örülök, hogy már többeteknek sikerült!
Remélem nekünk is fog! :)
Üdv.: Vic
Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, de sajnos negatív a teszt, pedig már 6. napja késik.
Stresszes volt ez a hónapom, apukám levágta az ujját, a mamám is kórházban volt, lehet, hogy ezért késik.
Gratulálok Nektek, akik pozitívat teszteltetek.
Érdekes, azt hittem, hogy nagyon szomorú leszek,ha negatív a teszt, de most nem annyira.
Júliusban lesz az esküvőnk, ha most összejött volna, előrébb kellett volna hozni. Persze nagyon örültünk volna neki, hiszen két éve várjuk, de így legalább nem kell átszervezni a dolgokat.
Úgy gondolom most már, hogy Ő tudja, hogy mikor kell jönnie.Ezek szerint nem most, na de nem csüggedünk és hisszük, hogy mihamarabb mi is szülők leszünk!
Sziasztok!
El sem hiszem! Ez bizony pozitív!!!!
Nagyon Boldog vagyok! Álmomban sem gondoltam volna hogy elsőre sikerül!
Kedves Kérdező!
Ne is legyél szomorú! Azt mondják a kicsi lélek tudja, hogy mikor kell egy családba érkeznie! Majd ő eldönti, és ti is boldogok lesztek! Most foglakozzatok az esküvővel, és majd meglep benneteket! :)
Gratulálok a + tesztelőknek!
Üdv mindenkinek: Vic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!