Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétvégére nem várók hogy...

Hétvégére nem várók hogy vagytok? Szurkoljunk egymásnak!

Figyelt kérdés

Én szombatra nem várom. Nagyon bízom ebben a hónapban.

Két éve várjuk a gólyát!

2010. szept. 30. 14:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%

BOCS az OFF-ért!

Mi is két évig vártuk a csodát! Minden hónapban teszt, néha több is. úgy nem vártam a mensim mint a messiást! :-) Mindig megjött! Majd ezer teszt után megfogadtam: soha többet nem veszek! Ha nem jön meg mert babás vagyok akkor pár nap múlva úgy is rájövök teszt nélkül is, és nem is érdekel mikor kell megjönnie!

Következő hónapban nem is vártam, teszt se volt! mentem rákszűrésre, megemlítettem hogy késik... mire a doki: mert baba van! :-)

sok pozitív tesztet nektek

2010. okt. 3. 17:17
 22/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok csatlakoznék!!

Mi csak pár hónapja próbálkozunk a szervezetem meg ezalatt az idő alatt szeret szórakozni velem!!

A gyógyszer abbahagyása után 36.napra állt be a mensim.

2 hónapja 38.nap teszteltem maria romeddel, sokan azt mondják képes becsapni az embert,nekem au is volt a baj,hogy 5perc után ott hagytam 1 óra múlva néztem meg,akkor meg halvány pozi volt,mire mentem volna dokihoz 40.napra megjött!

Most 50.napra jött meg 48.on a Gabrielem egyértelmű negatív volt,megjött 3 napig nagyon véreztem, utána két napig alig valami, mióta elmúlt hasszurka,olyan mintha el lenne záródva a petevezetékem és nem tud onnan kilökődni valami,mintha valaki csomot kötött volna rá és ütögetnék,ezeket a görcsöket hányinger is kiséri!

Holnap reggel megyek orvoshoz, félek hogy hormon baj vagy ciszta!!

2010. okt. 3. 18:23
 23/61 anonim ***** válasza:

Én most vasárnapra nem vártam. 3 napja csináltam egy tesztet (Gravi HCG)amin megjelent egy nagyon nagyon halvány hajszálvékony csík. Másnap csináltam mégegyet (szintén Gravi HCG) amin ugyanúgy megjelent a csík, amin a vastagsága már olyan volt mint kell, de még mindig nagyon nagyon halvány. Ma este csináltam egy x-epil tesztet, azon nem látok semmit. Nem tudom, hogy akkor most mi van. Örülnék ha baba lenne, párommal decemberben lesz az esküvőnk, szeretnék addigra teherbe esni, ez az első hónap hogy próbálkozunk.

Mindenkinek szorítok!!

2010. okt. 3. 21:40
 24/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Én szombatra nem vártam! Eddig még nem jött meg, reménykedem! Tüneteim: érzékeny mellek, megjön érzés a hasam alján, és kevés fehér folyás! Nem tudom mi ez, de jó lenne ha baba lenne!

Keddig várok a tesztel! Nem szeretnék csalódni!

Üdv: Vic

2010. okt. 3. 21:59
 25/61 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

örülök, hogy egyre többen vagyunk!

Nicole!

Szerintem a Gravi HCG elég jó teszt, hihetsz neki!

Nálam még mindig semmi (tünet sem), csak annyi hogy bő folyásom voltszombat-vasárnap.

Megy a drukk nektek! Írjatok, ha van valami fejlemény!

2010. okt. 4. 08:06
 26/61 anonim ***** válasza:

csináltam egy újabb gravi tesztet, még vastagabb és valamivel sötétebb második csík,ami már első ránézésre látható. De még mindig halvány. a méhem ki akar szakadni a helyéből, fehér folyásom van. Még nem merek hinni a tesztnek, félek h csalódok. De már 3/3 gravi teszt mutatott második csíkot, akármilyen halványat is. Rajtam fognak meggazdagodni a gyártók :)

Reménykedem még...

Majd ha a második csík is olyan erős mint az első és a doki is ráigazolt elhiszem.

2010. okt. 4. 22:35
 27/61 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 15:32 ----K ------ vagyok

Nálam még mindig semmi, viszont csináltam 1 tesztet és mintha + lenne, de azért még nem bízom el magam

Nálatok mi újság??

2010. okt. 5. 09:56
 28/61 A kérdező kommentje:

Nekem még mindig nem jött meg, de pénteknél előbb nem tesztelek!

Halkan gratulálok neked!

2010. okt. 5. 10:03
 29/61 anonim ***** válasza:

Én voltam tegnap orvosnál...

Semmi bajom a doki szerint....

Ennyivel letudott mondom szuper!!

Csajok én is halkan gratulálok,kedves 3/3as tesztes, lehet korai terhesség és az esti ezért nem mutat,vegyél Gabrielt és reggel csináld lehet tényleg csak pár hetes vagy,ezért ilyen halvany,de ha ez napról napra erősödik,akkor az baba!

Ha korai doki még nem láthat semmit, menj el vérvételre,ott megmodnják a tutit:)

2010. okt. 5. 10:13
 30/61 anonim ***** válasza:

Szerintem én is legközelebb holnap vagy csütörtökön tesztelek, de majd meglátom :)

K

2010. okt. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!