Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Sajnálom K!
Azért még szurkolok.
Vizsgálat után majd irj! Én jövő kedden megyek újra.
IgenC gondoltam :)
Semmi, tok jól vagyok:D
Előző babaval is ugyanígy volt. Ami tok jó persze csak néha aggaszto h nem érzem magam terhesnek :D
Mikor mész genetikaira ?
Én november 24-én.
Ma voltam orvosnál, 10 hetes, minden ok, viszont a ciszta nem változott, műteni kell.
Sziasztok, 116-os vagyok.
Igazából gyors leírom az én történetemet, mert hirtelen eltűntem ugye, miután írtam, hogy elment a kicsi.
Méhen kívüli terhességem volt sajnos, meg is kellett műteni, endometriózist diagnosztizáltak(amiatt történt ez sajnos) úgyhogy most gyógyszeres kezelésem lesz aztán utána újra próbálkozunk!:)
Hiszek benne, hogy így is össze fog jönni újra és végre jó helyen is lesz a kicsi, hiszen nekünk első próbálkozásra egyből összejött, lehet most nehezebb lesz egy petevezetékkel, de rendben leszünk:)!
116! Szurkolok nagyon!
Sajnálom, hogy így alakult! De ha elsőre összejött, hátha majd megint fog. (Nekünk eddig 3/3 elsőre összejött, hatalmas szerencsénk van, tudom!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!