Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Én ma voltam , minden rendben volt az ultrahangon , kombináltat nem csinaltattunk, a niftyre várunk mi is :D nem tudták megmondani a nemét
Reginasky gratulálok!!! Kisfiút érezték? Mit szerettetek volna “jobban”? Tudom az így csúnya de azért sztem mindenkiben van egy kis hajszálnyi elhajlas valamelyik nem felé :D
Eddig két kislányunk van, ha tényleg fiú lesz, nagyon fura lesz! De örülök bármi is lesz, csak egészséges legyen! (Amúgy ha pár hónapja kérdeztél volna tuti azt mondom 3 lányt akarok, de pont mostanában kezdtem hajlani arra, hogy két kislány után milyen érdekes lenne, ha fiú lenne. Férjemnek a vizsgálat előtti napon mondtam, hogy szerintem fiú. Szóval ő meg sem lepődött az eredményen! ☺️)
Reginasky
Kepzeljetek, halvány pozi lett ma napközben a tesztem, pedig csak 8 dpo körül vagyok. Szurkoljatok, hogy erősödjön és akkor nem csak csoki kerül a férjem cipőjébe 😁🙈
K
De jó! Ez szuper hír! Szorítok!
Reginasky
Ma reggel csináltam egyet, csak sietős volt a reggel, elaludtam, kutyát is levittem és persze nem volt hajlandó a dolgát végezni… egyszerű hétfő reggel 😅
Szóval a mai negatív lett, pedig ugyan olyat csináltam. Szóval vagy az előző volt hibás vagy ez a hónap is ennyi volt már megint szokás szerint :/
K
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!