Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Sziasztok!
Köszi, nagyon jól! Épp ma lettem biztos abban, hogy ha háton fekszem, akkor Őt érzem mozogni! (Tenyeremen) 💙
Nagyon örülök neki! 15+3 vagyok ma.
Ti hogy vagytok?
Kérdező, vizsgálatra mikor mész?
Nevet kitaláltátok a Pici lánynak?
Reginasky
Koszonom, hogy megosztottad a tapasztalatot a kaalirol. Most a pcos tea mellé elkezdtem mehpempot is szedni, hátha lesz hatása a kettőnek együtt
K
Szia :) K vagyok.
Nekem ugye megjött december 9. Most volt másodikán ovum, újra iszom a teát, méhpempőt szedek stb és végre nem anovus ciklus volt. Még fájt is az ovu napja. Izgulas van, jovohet péntek környékén már tesztelek. Veled mi a helyzet?
Sziasztok! Reginasky vagyok.
Nálunk minden ok. A kicsi mozdulatait már elég erősen érzem minden nap. (18+4).
Két hét múlva már a második genetikai UH és a magzati szív UH lesz. Nagyon repül az idő!
Sziasztok ! Én pénteken voltam genetikain, mindne rendben már 20 hetes vagyok, félidő! :D
K, te teszteltel végül? :)
Szia. Igen, két napja de negatív lett
Ma van a nemvart ilyenkor már zuhanó repülésben szokott lenni a hőm, viszont ma feljebb ment
Gorcsolok is kicsit.
Remény hal meg utoljára
K
Csináltam ma is tesztet, negatív :/
Kezdem elengedni.. február egyre van idopontom az orvoshoz
K
Szurkolok, K! Irj majd, mi a helyzet!
Kérdező! Örülök, hogy minden ok. Kedd után én is jelentkezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!