Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Haaat… szoktam érezni az ovut is, utána pedig mindig 3-4 napig eszméletlenül fáj a mellem. Ez 18.-án volt, tehát eszerint már meg kellett volna. Viszont mindig adott hónap 5-6 szokott jönni szóval a kettő közül valamelyik.
Ma lehet veszek egy tesztet ismét, bár nem nagyon van babára utaló jel, nincs az az eszméletlen mellfajdalom mint tavasszal a pozitív tesztnel
K
Minden terhesség más. Nekem az elsővel majd leszakadt a mellem most semmi ilyesmi nem volt . 🤷🏽♀️ Viszont mindkettőnél úgy gorcsoltem mintha 2
Perc múlva meg kene jönnie
Nekem csupán annyi a furcsa hogy 7 dponal erős szurkalas szokott lenni egész nap most nem volt
K
Csináltam egy predit, full hómező, úgyhogy ebből ismét mensi lesz. Ha a dec 6ra alapozunk akkor is. Ilyenkor már mindig pozitív volt mikor baba volt a dologban
K
Sajnálom K! Kitartást!
Hanyadik hónapnál jartok egyébként ?
Nálam volt egy hormon panel, ott láttak némi problémát. De a környezetemben csupa “letojom” doki van, így nem tudtunk tovább menni. Idén szerettünk volna, de a hitelfelvetelnèl kötözködtek, így azt a pénzt amit orvosra szántunk bele kellett tolni a lakasba, plusz időnk sem lett volna rá. Jövőre megyünk mindketten nagy kivizsgálásra
K
K! Drukkolunk hogy rendben legyen minden! A kaalit sok ismerősöm dicsérei és sok vizsgálat megy TB alapon :)
Reginasky hogy vagytok ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!