Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elképzelhető hogy még pozitiv...

Elképzelhető hogy még pozitiv lessz a tesztem?

Figyelt kérdés
Ma van 38.napom mióta nem jött meg a menzeszem.Csináltam tesztet is de negativ lett.Babaprojektben vagyunk de eddig nem jött össze.2 napja volt hogy egy nagyon picike vért láttam a wc papíron de tényleg épp hogy volt ott valami kis maszat.Fogalmam sincs mi lehet ez.De még bízom benne hogy korán teszteltem vagy ilyesmi.A menzeszem elötti héten voltunk együtt utoljàra.(amikor meg kelett volna jönnie)

tegnap 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy biztos...ha 38.napon vagy, akkor még nem telt el ovutól 14 nap.

Vagy nagyon későn volt ovud (ilyen esetben ritkán sikerül a terhesség) tehát alapból hosszú ciklusod lesz. A mensid így épp mem is késik...vagy nem volt ovud. Terhes még nem vagy, de mivel ovut nem követsz addig van remény, amíg nem jön meg. A 10-es tesztek 3 nappal mensi előtt pozik lesznek...ez 100%.

Ha aktustól tudsz számolni, 19 nappal aktus után 100%az amit a teszt mutat, de 17 nappal utána már pozinak kell lennie a tesztnek.

Én egyébként csak akkor reménykednék, ha rendszeresen vannak ilyen hosszú 40+-os ciklusaid.

tegnap 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!