Elképzelhető, hogy HIV pozitív lettem?
Két hete volt intim kapcsolatom egy olyan személlyel, akit azelőtt nem ismertem. Nem történt védekezés nélküli szex, csak orális kapcsolat.
Két hete történt a dolog, egy hét múlva megfázásszerű tüneteim jelentkeztek (orrfolyás, enyhe hurutos köhögés, enyhe torokfájás), majd ezt követően (kb. 3-4 nappal, miután már elmúltak) nagyon erős fejfájásom lett. A bedugult légutak miatt arcüreggyulladásra tippeltem, ezt az orvosom vérvétel után meg is állapította (mármint hogy volt gyulladás a szervezetemben). Hozzáteszem, sanszos, hogy a hideg idő miatt történt mindez...
Lázam nem volt, izomfájdalmam nem volt, hányás-hasmenés, levertség és fáradtság nem volt. A nyirokcsomóim minimálisan megnagyobbodtak (mint amennyire egy hagyományos megfázáskor is megnagyobbodnak).
Igen, tudom, el kell mennem tesztre, el is fogok, de a HIV ablakperiódusa kb. 4-5 hét, addig semmilyen teszt nem tud kimutatni megbízható eredményt...
Szerintetek mekkora a rizikója annak, hogy ha 2 hét után ilyen tüneteket produkálhatok, esetleg HIV fertőzött vagyok?
Van, aki esetleg hasonló cipőben járt és lett bármilyen végkifejlete a dolognak?
Előre is köszönöm a válaszokat!
22/f
Orál + orrfolyás, enyhe hurutos köhögés, enyhe torokfájás, nagyon erős fejfájás = HIV? Nem.
Na de a nagy kérdés, amit mindenki elfelejt: A partner HIV-vel fertőzött?
99% hogy nem kaptad el.
Mondjuk egy megfázást... Vagy valamivel erősebb vírust... Vagy mai divatos Covid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!