Elképzelhető, hogy Berki 10 év múlva is pozitív covid gyorsteszteket fog produkálni?
Gusztustalan egy féreg a nejével együtt. Engem az bosszant fel leginkább hogy a gyökér bíróság és a teljesen inkompetens ügyészség nem ismeri fel, hogy Breki úgy veri át az egész rendszert ahogy mások a piaci kofákat (ami szintén az aljasság legmélye).
Ez a pofátlan gerinctelenség az ami bőszíti az embereket, nem az irigység.
Most is folyamatosan hazudnak. Hazudnak Nati anyjának, hazudnak a bíróságnak, hazudnak mindenkinek.
Mazsika terhespocit villantott Maldívról, ma már olyan videót tesz ki, ahol nem is látszik a hasa. (feltehetőleg korábban felvett videó, szerződött reklám, csak ezt tudnak, mást nem)
Pozitív covidot hazudnak a bíróságnak, (10 nap karantén lenne) - erre pár nap múlva ők már meggyógyultak és mennek Tiszakécskére. Nyilvánvaló, hogy nem volt pozitív a covidtesztje, csak triggerelik a népet és a bíróságot is.
Ez nem zavarja a mélyen tisztelt ügyészséget, hogy ennyire (!) hülyére vannak véve?!
Furcsa hogy én sem látom Mazsi hasát nőni, pedig 16 hetesen azért már kellene látszódnia. Plusz, repülőre száll, súlyzós edzésen, ugrabugráláson vesz részt, ha tényleg lombikkezelésen vett részt, akkor nem értem. Amúgy folyamatosan hazudoznak mindenről(is).
#5-ös - amikor kitették, hogy Brekinek a spermaszáma alacsony, akkor már terhes volt Mazsola (ha tényleg terhes), mert jelenleg olyan 16-18 hetes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!