Hihetek neki? Most csináltam egy tesztet, Gabrielt nem reggeli vizeletből és halvány pozitív lett. A controllcsík erős a tesztcsík nem annyira erős de vékony és jól látható! Elképzelhető hogy most sikerült?
Figyelt kérdés
Tüneteim álmosság,szédülés,farkaséhség,melleim fájdogálnak2009. jan. 5. 10:39
1/3 anonim válasza:
holnap vagy holnapután próbáld meg reggeli vizeletből. de mint azt már annyian leirtuk halvány csík is csík.
valószínű baba.
2/3 anonim válasza:
Én is így jártam: az elsőt délben csináltam, halvány pozitív lett, aztán másnap a reggeli első vizeletből már biztos volt az eredmény. A reggeli pisiben koncentráltabban van jelen a HCG, ezért ad pontosabb választ. Gratulálok!
3/3 anonim válasza:
Szia,
Egy csík is csík, függetlenül a színerősségtől.
Gratulálok a babához.
(reggel erős csík pár órával később halovány, egy héttel később estefelé erős csík)
14hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!