Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhesseg miatt...

Szerintetek terhesseg miatt késik?

Figyelt kérdés

Január 4-9 között volt meg utoljára.

11, 12, 15, 18, 25, 31-én belém ment a barátom.

17, 19, 20-án kiszállt időbe.

Naptár alapján szoktuk a beleélvezést és kihúzást eldönteni de 18án volt egy kis hiba túlzott alkoholfogyasztás miatt. Akkor teherbe eshettem?

ma 08:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi ésszel remélhetőleg, nem.
ma 08:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van esély terhességre, mivel nem védekeztek többször sem.

Tesztelj terhességi teszttel, már ki kell, hogy mutassa.

Január 15-én voltál a 12. ciklusnapon, 18-án pedig a 15. ciklusnapon, ezek nagyon közel lehettek az ovulációhoz. Konkrétan eltalálhattátok a termékeny időszakot.

A spermiumok 2-3 napig is életképesek (sőt, akár 4-5 napig is), simán be tudják várni a peteérésed. Tehát a január 15-i időponttal is eléggé kockáztattatok.

A naptár módszer sajnos még egy tűpontos 28 napos ciklusnál sem megfelelő védekezés, bármikor változhat az ovulációd időpontja, lehet napokkal előbb, vagy akár csúszhat egy hetet is, ezer okból, azt a naptár nem fogja tudni megbízhatóan megtippelni. Kérlek védekezzetek, ha nem akartok gyereket.

ma 08:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány naposak a ciklusaid?

Létezik, hogy már lassan 2 hete késik, és még nem jutott eszedbe csinálni egy tesztet???

ma 08:26
 4/17 A kérdező kommentje:

29 szokott lenni de van hogy csúszik pár napot.

Eredetileg fogamzásgátlót akartam de nem írta fel a nőgyógyász és nővérem mondta hogy mensi előtt és után lehetünk védekezés nélkül csak a középső 5 napon vegye ki.

ma 08:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak annyit mondanék, hogy január 6-án jött meg utoljára, a hatodik hétben járok jelenleg...
ma 08:35
 6/17 A kérdező kommentje:

És csinálok tesztet holnap csak még nem vettem.

2024 április óta vagyunk együtt és először mindig időbe kiszállt utána juniusban akartam fogamzásgátlót és akkor kezdtük el így h nem száll ki mindig.

ma 08:39
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Te nagyon hülye vagy. A nővéred is. Ebből arra következtetek, hogy genetikai örökségetek a csökkent szürkeállomány. Természetesen lehetsz terhes, az evolució során sajnos pont nem a csökkent értelmi képességűek szelektálódtak ki.
ma 08:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infó alapján igen, simán lehet hogy terhesség miatt nem jön meg.
ma 09:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez jó nagy hülyeség, hogy csak 5 napig húzza ki, a többin mehet.
ma 10:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

De figyelj már, a megszakítás se védekezés, simán lehet "baleset", akár úgy hogy mégse sikerül teljesen kivenni, vagy előváladék, vagy csak simán van sperma a húgycsőben korábbról, de hogy még direkt beléd is élvez... Hány éves vagy, 12, hogy ennyi eszed van? A nővéred se az eszéről híres..

Simán lehetsz terhes.

Védekezzetek normálisan. Gumiról gondolom hallottatok már? Miért nem írták ki neked a fogamzásgátlót? Menj el másik orvoshoz. Akármilyen fiatal vagy, még mindig jobb a gyógyszer, mint amit most műveltek.

ma 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!