Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhesseg miatt...

Szerintetek terhesseg miatt késik?

Figyelt kérdés

Január 4-9 között volt meg utoljára.

11, 12, 15, 18, 25, 31-én belém ment a barátom.

17, 19, 20-án kiszállt időbe.

Naptár alapján szoktuk a beleélvezést és kihúzást eldönteni de 18án volt egy kis hiba túlzott alkoholfogyasztás miatt. Akkor teherbe eshettem?

tegnap 08:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem kérdező!

Mivel indokolta az orvos hogy nem írta fel?

Illetve, ott az óvszer, a hormonmentes helyi fogamzásgátlók stb.. ha nem szeretnétek gyereket akkor beszéljétek át, hogy melyik módszer nektek a legjobb, ami mindkettőtöknek komfortos.

Remélem nem lesz baba, mert ahogy látom nem szeretnél még.

tegnap 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel késik és pont jókor voltatok együtt, nagy eséllyel terhes vagy, csinálj egy tesztet, bármilyet már szép 2 csíkos lesz
tegnap 14:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem emlékszek már pontosan, elküldött vizsgálatokra meg vérvételre és az jött ki hogy örököltem valamit ami volt már a családban és ezért nem írja fel nehogy nálam is legyen. Előkereshetem a papírt de nem hiszem h ez számit most.
tegnap 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a trombózis hajlam miatt, gondolom
tegnap 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó isten gyere le...ha most megúsztad, adj hálát a sorsnak és vedd elő az eszed, ha van. Azt vágod, hogy ha egyetlen egyszer csúszik a ciklusod pár napot, máris bukta az egész? Vágod, hogy az ovulació előbb van, mint a menstruáció? Sosem tudhatod mikor lesz véletlenül egy hosszabb ciklus. Ez orosz rulett.
tegnap 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A termékenységtudatot tanfolyamon szokták tanítani. Az épül arra, hogy nem kell gumi bizonyos időszakokban. De ahhpz nahyon pontosan ismerned kell magadat.

A naptározás nem védekezés, a kihúzás sem védekezés. Kpnkrétan nem védekeztek, és termékeny időszakban vagytok együtt, mint azok a párok, akik gyereket szeretnének. Sajnos abból, amit látok, gyerek vagy még. Mielőbb szólj az anyukádnak.

Nagy esély van arra, hogy terhes vagy.

tegnap 17:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
És a növéred honnan tudja h pontosan mikor van peteérésed az adott ciklusba? ;)
tegnap 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!