Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Köszönöm nagyon a bíztatást Reginasky💗
116. Drukkolunk !
Reginaksy. Mikor lesz a műtét?
Képzeld el, hogy épp ma hívtak, és azt mondta az orvosom, hogy a főorvos megkockáztatja, hogy inkább maradjon bent a ciszta. Ilyen esetekben vagy kipukkad majd (ami fájni fog), vagy végig megmarad és majd a császárnál kiveszik.
Műteni amúgy a 12. és a 16. hét között lehetne, utána már nem.
Sziaa. Én jól vagyok. Bekoltoztunk 11.03 a lakásba, felújítás minden kész, végre megy a pihenes. Már csak a babára várunk 😁 lassan ismét nemvart, reméljük nem is jön.
Sz engem is érdekelne már, hogy a többiek hogyan vannak, valamint te hogy van? Régen írtátok már
K
Én pénteken megyek genetikaira meg mi is csinálunk niftyt 😄egyébként tok jól vagyok, semmi “tunetem”
Nincs :)
De jo, K! Jó a lakás? Jól érzitek magatokat benne? :)
Mikor lenne a nemvart?
Nagyon király a lakás, mindhárman élvezzük😁😁😁😁
Hááát nálam az nem túl pontos, legalábbis nem mindig. Most december 2-5 között nem várom. 11.18 volt olyan érzésem mintha meglett volna az ovu, de mintha érzésre nem adok, így inkább számolok december öttel
K
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!