Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Szerintem már nem is fogom a hónapban azt írni. De ha egyszer sikerülni fog, mindenkeppen jelzek majd nektek 😊
K
Rendben!
Kérdező! Te még fogsz tesztelni, vagy már el tudod hinni?
Én itt izgulok, hogy vajon minden rendben van-e. Ugye nekem volt egy missed ab-om a nyáron. Nem tudom hogy ezt a két hetet hogyan fogom átvészelni az első vizsgálatig. 😩
Kedves K! Nagyon sajnálom és tényleg jelezz majd hogy miujsag veletek ! :)
Kutyus hogy van?
Reginasky, én is kicsit félek. Gondolkozom amugy mindennap hogy új tesztet csinálok de meg nem tettem :D és én is várom a jovohetet hogy végre doki is azt mondja hogy oké aztán meg a 13. Hetet 😂
Hanyadik héten volt neked a missedab? :(
Sziaa. Koszonjuk a kérdésedet, egyre több az életkedve. Már szagolgatta a reggelimet, ami nagy szó, mert már egy hete nem volt hajlandó enni semennyit. Nagyon le is fogyott :(
Gennyes méhgyulladasa volt, az orvos műtét után mondta, hogy nagyon az utolsó pillanatban lett megműtve, már meg volt repedezve a mehe, belső vérzés emiatt stb.. de szerencsére megmenekült.
Műtét után tiszta kóma volt, a fejet nem tudta megemelni, de az volt az első dolga mikor magához tért és kinyitotta a szemet, hogy megnyalogatott 😊😊😊 már kijött kicsit sétálni is az udvarra, ilyen kedve lett estére:
Minden szuper joooo 😊😊
Nagyon aggódtunk érte. Így már biztosan költözik velünk hónap végén a lakasba, nem teszem ki anyós nemtörődöm viselkedésének többet. A helytelen állattartás miatt alakulhatott ez ki, de minimum hozzásegített hogy ez legyen a vége
K
Épp kérdezni akartam, mizu veletek.
Ma teszteltem x epillel (elmaradt menzesz után 1 héttel) és végre olyan erős csíkot láttam, ami most elűzte az aggodalmaimat.
Viszont olyan beteg vagyok… éjjel fél 5-ig nem tudtam aludni. Utánanéztem, kialakulhat álmatlanság a terhesség legelején, egy hormon okozza. Nem tudom mi lesz velem így. Remélem nem lesz állandó.
Az édeset egyáltalán nem kívánom. Mostmár kezdenek “izgis” tünetek alakulgatni. 😃
Nekem semmi de teeeenyleg semmi tünet :D mondjuk az előző gyereknél is
Jól voltam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!