Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Sziasztok. Nekem még mindig semmi. Tegnap és tegnap előtt olyan erosen fajt a hasam néha mint amikor megjön, rohangaltam a mosdóba, mindig azt hittem hogy na majd most.. de semmi.
Ilyenkor ha este együtt vagyunk, reggelre meg szokta indítani, de ez sem segített. Melleim iszonyatosan feszülnek.
Veszek egy tesztet ma ismét.
Jobb ötletem nincs. A jovohetet megvárom, ha akkor sem jön, következő héten elmegyek dokihoz
K
Elfelejtettem bakker tesztet venni. Ma kaptuk meg a lakás kulcsokat, úgy nekialltam a felújításnak, teljesen kiment a fejemből. Ha látok nyitva valahol boltot még, akkor veszek, ha nem akkor majd jovoheten valamikor 🤦🏽♀️
K
Egyetértek. Októberben egy perc idom nem lesz rá. Kutyámat is el kellett vinni orvoshoz, van szegénynek egy gennyes mehgyulladasa, holnap műteni kell. Kost végeztünk az ügyeleten.
K
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!