Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Gratulalok 😊😊
Nálam nincs mensi, holnap tesztelek
K
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek… az 5-ös!!!! Érzékenységű teszt is negatív lett. Itt már tuti semmi nem lesz.
K
Nem. Mindig pontos 31 napos. Lut. fazisom mindig 13 napos. :(
Most előbb volt ovum. Most kezdtem el TF Virág Pcos teát, lehet az kavart be
K
Legrosszabb esetben jövőre Kaali. Nem aggódok, bőven fiatal vagyok még. Most úgyis sok minden történt az évben, kell hagyni jövőre is “előrelépést”
Erre az évre legyen elég az eloleptetesem, férjem eloleptetese, az, hogy lakást vettünk, amit vasárnap át is veszünk
Esküvő volt nyáron
21 vagyok, férjem 25, bőven ráérünk még, csak mindketten vagyunk már rá nagyon
K
Nem akarok hiú ábrándokat kelteni, de épp ma olvastam, hogy van, akinek 1-2 hétig sem mutatja ki a teszt a HCG-t (orvosi oldalon).
Hamarosan kiderül. ☺️
Amúgy melyik teszt 5-ös?
Én úgy tudom az akkor van, ha az ovu is csúszik. Persze nem mondok ellent, lehet így van. Ismerőseim körében volt aki 10 nap késes után tesztelt pozit.
Ez a teszt az: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!