Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
De jó kérdező 😊😊😊 hall gratula nektek 😊😊
K
20-as! Sajnálom! Köszi a választ!
Kérdező! Ez nagyon szuper!
Köszi csajok ! Meg el sem hiszem, remelem ez már tuti és nem kémiai megint :( K sztem holnap reggel
Simán tudsz tesztelni
Haaat eléggé felek tőle. Fajdogal a hasam, így lehet varok pár napot inkább hátha megjön helyette. Nincs rosszabb egy negatív teszt latvanynal.
Te pedig ne aggódj, csak pozitivan!!
K
Én reggel írok! Szurkoljatok!
Még annyi, hogy elnéztem a napokat, ma van a 29. nap, előző ciklusom 29 napos volt, harmincadikon jött meg. Úgyhogy elvileg nem ma, hanem holnap lesz a nem várt napja, de remélem, hogy ha lenne baba, akkor a Facelle teszt már megmutatja holnap!
Drukkolok, írj mindenkeppen 😍
K
Na én teszteltem!
Nem egyszerű. 😄
Facelle tesztet csináltam, elmaradt mensi első napján.
Halvány pozitív!!!!
Először egy vízszintes csík volt a mezőben, nagyon meglepett, nem láttam még olyat. Aztán az átfutott a kontroll mezőre is, utána ott hagytam, mert nem bírtam idegekkel. 3 perc múlva néztem rá újra. Halványan pozitív, de még a férjem is látja képen keresztül, úgyhogy tuti van ott valami.
2 nap múlva újra megnézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!