Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Kedves K!
Nekem az előző terhességemnél olyan jellegű fájdalmam volt, mint mielőtt megjön. Úgyhogy még lehet bármi!
Nekem nem faj a hasam egyáltalán. Csak megjött a mensi előtti hiszti, mell fajdalmam elmúlt teljesen.
Voltam már terhes, sajnos a baba nem maradt meg akkor.
Annál a terhessegnel tiszta pattanás voltam, eszméletlen mellfajdalmam volt.. te sleg minden teljesen más volt azért is teszteltem. Most minden olyan mint lenni szokott
Nyilván amíg nem verzek van remény, de mai facelle is negatív lett és az előző terhessegnel ekkor már pozitív volt
K
Hat utolsó, hátha mégsem. Én szurkolok azért, hogy ne jöjjön meg
K
Reginasky, ugyan nem húszas vagyok hanem K, de én is sokáig hőmérőztem és fogok is :)
Napközben nincs értelme, mert akkor már nagyon sok minden befolyásolja a hődet, csak a reggel a mérvadó.
Nálam annyi fura dolog van most, hogy tegnapi nappal elmúlt minden mensi tünet. Az idegbajtol elkezdve minden. Egyedül kell feszules van egy pici. 🙏🏻🙏🏻
K! Akkor meg van remény! Remelem lassan pozitív tesztet látsz :)
Én ma megyek meg egy tesztert kicsit felek hogy csak kémiai mert semmi tunetem nincs , előző babanal volt pms, mellfeszules
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!