Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 15:11
11/268 anonim válasza:
Én már ma akartam, 10 dpo-n, de nem vagyok biztos az ovuban, úgyhogy inkább halogatom😅
12/268 A kérdező kommentje:
Nekem a teszt szerint 12-én volt az ovum . :)
2022. szept. 20. 21:09
13/268 anonim válasza:
Ah én már letettem az ovu tesztelésről, kezdtem beleőrülni, csak a nyákra hagyatkoztam már pár hónapja, meg próbálunk 2-3 naponta összebújni. Aztán lesz ami lesz. :)
14/268 anonim válasza:
Én is csatlakozok, kezdek lassan megkattanni. 13dpo-nál tartok, elvileg szombatra nem várom, de ilyenkor mindig késik. Biztos a tudatalatti. Túl vagyok már mindenféle "varázsszeren" a méhpempőtől kezdve a womanscream-en... egy éve hiába minden.
Tegnap csináltam egy predictor tesztet, nyilván hómező.
Szorítok nektek! :)
15/268 A kérdező kommentje:
Én is ma nagyon elcsabultam a dmben hogy vegyek egy tesztet és holnap reggel teszteljek de erős voltam :D
Direkt nincs itthon teszt… :D
14 nektek hanyadik hónap ?
2022. szept. 21. 14:42
16/268 anonim válasza:
Ügyes vagy :D Nekem hullámvölgyeim vannak, egyszer kibírom mert vagy megjön vagy nem, aztán pedig úgy járok, mint tegnap.
Már egy éve igyekszünk.
14. voltam
17/268 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok hogy most pozitív legyen :)!
2022. szept. 21. 15:38
18/268 anonim válasza:
Aranyos vagy! Koszonom! En is szoritok neked!
Neked van barmilyen “tuneted”, amirol kovetkeztethetsz, hogy sikerult?
19/268 A kérdező kommentje:
Sajnos ninxs :D nekem már van egy babám vele sem volt kb semmi tünet csak ugyanúgy pms tüneteket voltak az esedékes menstruacio előtti napon :)
2022. szept. 21. 16:20
20/268 anonim válasza:
Hello, új vagyok, kb vasárnapra nem várom, de ez a hónap elég furcsán zajlik így ez sem biztos. Tünet a nagy Semmi, vagyis a hőm az egekben,de ennyi.Ò és van egy negatív tesztem is már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!