Ki az aki vasárnapra nem várja ? :D mikor teszteltek ? :) hányadik próbálkozos hónap? Beszélgessünk :)
Mennyi a hőd?
Nekem is elég magas most… hátha :D
Na csajok, én eddig bírtam, ma teszteltem predivel….délután, magam se értem minek. Természetesen hómező, de annyira reménykedek. A hőm leesett kb a 6 napon 1-3 tizedet, azóta újra fent 37 fokon, napközbe 37,4. Nem tudom már mit gondoljak, ma hányingerem is volt, egész nap fájt a fejem, melleim oldalt fájnak, néha-néha görcsölök, dehát ez mind lehet pms is. Majd szombaton minden kiderül…. Drukkolok mindenkinek :)
L. voltam🤞🏻
Nekem 33 naposak, mai a 32 és leesett a hőm 36,5-re, úgyhogy én elengedtem csajok😞 Nektek nagyon drukkolok🤞🏻
Szerintem simán ellőhetsz egy tesztet holnap😊
L. voltam
Pedig nagyon biztató volt a hónap L.!
Kérdező, lőhetsz egyet holnap.
Én lapítok vasárnapig. Mivel van egy negatív predim tegnapròl, így igazán nem is tudom még mire számítok.
20.
Csajok! Teljesen le vagyok törve, elkezdett görcsölgetni a hasam, valószínű ez a hónap is kuka! :( Nem hiszem el. Hogy csinálják azok, akiknek összejön? Mindig jókor szeretjük egymást, egészséges vagyunk...
Akinek még ott van a reménysugár, annak nagyon szorítok! (Titkon még én is reménykedek, hátha csak a testem emlékszik és mégsem fog megjönni)
#14-es
14. Az nem baj ha gorcsol. Nekem az elsőnél teljesen pms tünetek voltak , nem is teszteltem előre mert mondom holnap tuti megjön :D aztán nem.
Most viszont nem birtam és csinaltam de nyilván negatív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!