Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
No ,ha vissza olvasod az elején többen írták, h nem erősödő tesztel üres petezsák maradt vagy még az sem.
Én is így jártam ezt le is írtam ide.
Azért mensi után 6 nappal nem ezt a gyenge tesztet kellett volna látni.
Sajnos ez van. Értem h ingerült vagy de ne velem. Nem vagyok érzéketlen de ez van.
Én is felhagytam a baba dologgal tudom milyen érzés....
Ha a hcg szint nem növekszik megfelelően akár az elején akár a 6 hetesen akkor az a terhesség nem fejlődik rendesen.ha elmentél volna vérvetelre ott is kijött volna h nem emelkedik akkorát a hcg szint mint kéne.
Mivel változott a nyákod,stb..
Ez ott megállt.
Ha elmentél volna vérvételre... Hát nálunk nemigen hallottam olyan lehetőségről, hogy bemegy az ember a rendelésre és hcg vérvételt kér. Biztos van ilyen, de szerintem azoknak, akik valamilyen meddőségi, vagy különlegesebb kezeléseken vannak. Vannak már gyerekeim, megfordulta nem egy terhesgondozáson, de ilyen lehetőségről még csak lombikos ismerősöktől hallottam személyesen.
81-es nem tudom, te írtad-e nekem, hogy "várható volt". Ha igen, azt gondolom továbbra is, hogy én biztos nem szólnék be senkinek, hogy "bezzeg én előre tudtam", senkinek, aki az én helyzetembe kerül. Bocsi, de nem vagy a jóisten, hogy mindent biztosan láss előre. Ezt nem rosszból írom. De vannak eltérő tapasztalatok is. Nem a mostani esetemre, hanem menjünk vissza 3 napot, amikor még erősödött a teszt. Akkor szerintem ezt biztosra nem lehetett volna megjósolni. Kicsit nézz szét a gyakorin, látod, halvány, de erősödő tesztekből is lettek babák. Lehet, hogy ritkább, de magam is olvastam nem egy enyémhez hasonló esetet pozitív kimenetellel és negatívval is. Most már lenullázódott az esélyem, ezt felfogtam.
Már ne is haragudj, de szerintem senkinek sem esett volna jól egy hasonló megjegyzés ebben a helyzetben. Ez nem ingerültség kérdése.
Magán vérvétel?!
És igen az ember szeret reménykedni. Jogos h te csak a jó információkat szűrted ki.
Egy laikus aki nincs benne egy helyzetbe az általában máshogy látja a dolgokat.
Bocs h én nem a buksidat simogattam.
Egyébként meg kezdj el reménykedni ha már így történt gyorsan távozik belőled ,h minél előbb vissza térj a normális életbe!!!
84 nem nagyon van esélyem a nem a normális életemet élni. Látod, már ébren vagyok és pár percen belül készítgetem a dolgokat a családnak. Nyilván ez egész nap eszembe van, de ettől még nincs sokkal nagyobb megállás.
Ha nem távozik gyorsan... Volt missed ab-om. Tudom milyen. Legrosszabb esetben egy nap kórház, majd pár lazább nap, pár hétig nincs emelés, vagy keményebb munka és ennyi. (Aki negatív tapasztalattal van, légyszi most nehogy elkezdjétek írni, hogy lehet láz, aztán erős vérzés, újabb műtét...)
Ezt szerettem volna még megmutatni. Nem azért, mert reménykednék, sajnos nálam elhalványodott a teszt, ezért nem ez az eset, de a pár nappal ezelőtti "állapotom" vagy tesztjeim alapján akár ez is történhetett volna.
Itt sem erősödnek a (azt hiszem) X-epil tesztek, sőt, írja az anyuka, hogy az előző elhalt terhességeinél is erősebb csíkokat produkált ugyanannyi dpo-n.
Mégis vérvétel alapján rendben volt a hcg, ah továbbolvassuk...
Csak ha valaki idetéved. Halvány teszt nem minden esetben jelent rosszat. sokszor igen, de bőven vannak kivételek is. ;)
Ha tényleg elhalványodik... Az sajnos más eset. Ha látott orvos, valószínűleg írok még, ha lesz erőm.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom! És köszönöm szépen a tanácsokat!
Ma 25-ös , kazettás Gabriel tesztet készítettem.
A gyógyszertárba mást ajánlottak, mondták ez elég "gyenge", mondtam, nekem pont olyan kell.
Kontroll csík és teszt csík teljesen egyforma, erős pozitív eredményem lett.
Szia,
8-as vagyok
Ez azért elég biztató !
Mikor tudsz elmenni dokihoz hogy radnezzen?
Ez a bizonytalanság idegőrlő 🙄😥😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!