Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
22,26 vagyok ha nem nagy titok megmondod a korod amiért izgulsz az is elég 40+ vagy alatta?
Én 40+ vagyok.
Elkapott a késztetés, ellőttem egy X-epilt, határozottan erősödött a csík.
51-es válaszoló közelítem a 40-et.
51
a fiam 4 hóval a 40előtt szültem, mikor mondtam, hogy öreg vagyok, mindenki nézett és legyintett. Az még nem kor🥰
Gratulálok a fiadhoz!
Érdekes ez az életkor. Nekem már vannak nagyobb gyerekeim, legnagyobb lányom 13 lesz. Télen beszaladtam vele a gimibe valamiért, igaz maszkban, nem nagyon szabadott akkor a korlátozások miatt bemenni szülőnek, portás nem szúrt ki, megszólítottam, akkor ámult el, mert azt hitte diák vagyok. :)
Még külsőleg nem érzem az időt, lélekben nagyon fiatalos vagyok (mondom is, én leszek az örök húszéves, még nagyi koromban is). Viszont amiben nagy különbség van, míg a korábbi terhességeim problémamentesek voltak és nagyon könnyen megfogant a baba, most 40-hez közeledve ez megváltozott. 2 éve tervezzük a babát, azóta volt mindenben részem, nagyon remélem, már ennek az időszaknak vége és ezután már minden rendben lesz.
Olvastam most sokat pro-, kontra a csíkok erősödéséről, hogy bármi előjel lehet-e, ha kicsit később mutatkozik teszten a terhesség. (Nyilván nem arra gondolok, ha halványodik a csík, vagy a leheletnyi csík nem erősödik, mert az sajnos elég egyértelmű.)
Arra jutottam, muszáj optimistábbnak lenni, ami nem azt jelenti, hogy már rohanok is megvenni a babakelengyét, hanem csak annyit, hogy reménykedem és kizárom a tudatomból a legutóbbi történéseket.
Hozok fotót is, ahogy jobbak lesznek a fények, összerakom az X-epileket.
Köszönöm a tanácsokat.
Aki még előtte áll, annak mielőbbi, sok sikert kívánok!
Sajnos vannak közöttünk, szerintem akik csak olvasnak bennünket, akik jószándék híján vannak, valószínű ők pontozgatnak lefelé. Ne foglalkozz velük.
57-es juj de jó! Halkan gratulálok!
Most már tényleg hozom a képeket. Pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!