Mikortól észlelhető a terhesség jelei?
Mindenkinél máshogy van. Én a 6-7 hét körül éreztem mindig.
Kétlányos 21hkm.
Én a kimaradt menzeszem előtt is éreztem dolgokat, de ilyeneken felesleges még agyalni mert az ember simán be is képzelheti magának. Nagy étvágyam lett és erősebben éreztem a szagokat. Nem mindet, de néha nagyon intenzív illat csapta meg az orrom. Aztán mikor nem jött meg akkor csináltam tesztet és kiderült.
11h km
Mindenkinél máshogy van. Én nagyon-nagyon korán éreztem dolgokat, amikből sejtettem (tudtam), hogy sikerült a baba. Peteérés után néhány nappal (1 héten belül) el kezdett fájni, feszülni a mellem, érzékeny lett a mellbimbóm. Más volt, mint egy átlagos mellfeszülés. Utána jöttek a szurkálások a petefészkem környékéről. Ez még mindig a peteérés utáni 1. héten volt. Az ébredési hőmérsékletem magasabb lett, mint a többi hónapban. Még az elmaradt mensi előtt napközben sokszor rázott a hideg, 37,0-37,3 körüli hőmérsékleteim voltak, pedig nem voltam beteg.
Ezután az elmaradt mensi napján halvány pozitívat teszteltem, és kb 5 hetesen jöttek a klasszikus tünetek: émelygés, hányinger, fáradékonyság, szagérzékenység. Ez eltartott pontosan a 12. hétig.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!