Elöfordulhat, hogy a terhesség elsö szakaszaiban barna folyás volt észlelhetö, mégis minden rendben lesz a terhességgel?
Figyelt kérdés
3nap mulva kellenne megjönnie,de tegnap a teszt egyértelmüen pozitiv.2szer volt már kevés ideig tarto barna folyásom.Meg vagyok ijedve.Egy kisbébit már elvesztettem.Orvoshoz még hiába mennék,nem látna még semmit.2008. júl. 19. 13:37
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat és semmi gond. Lehet a beágyazódás miatt is volt ezért a teszt is pozitív..
El kell menni a dokihoz, mert ha volt egy vetélésed, akkor lehet hogy terhességtámogatóra van szükség, amit csak a doki ír fel...nem várnék a helyedbe..jelentkezz be mielőbb és ha nem lát semmit akkor mivan..pozitív a teszt és problémád van..
Azért diplomázott, hogy segíthessen.
Menj szépen, ha kell akkor ambulanciára-szülészeti-nőgyógyászatira.
2/3 anonim válasza:
Szia! Igen, előfordulhat, de ha már volt egy vetélésed minnél hamarabb menj dokihoz, ő fel fog írni neked tapadást megsegítő gyógyszert. Nekem barnázásra Duphastont írt fel, és ma már 21 hetes kismami vagyok.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én az első 3-4 hónapban mindig amikor meg kellett volna jönnie akkor barnáztam 1-2 napig. A doki azt mondta, hogy ez ,,valakinél" normális és azt tanácsolta, hogy ilyenkor sokat pihenjek és ne erőltesssem meg magam.
Remélem minden rendben lesz nálad is.
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!