Ha kettő nap alatt egy kicsit sem erősödött a viszonylag halvány és csak pár perc után észlelhető második csík a hcg teszten, kimaradt mensi után 6 nappal, akkor ebből már nem lehet sikeres terhesség?
28-as szívből kívánom, hogy szépen fejlődjön a baba!
29-es megértem. Sajnos több kémiai és egy missed ab van mögöttem.
Délután hozok teszteket. Digitális Clearblu-n is gondolkodom...
Digi cb max kiírja h pozi. De ezt eddig is tudtad. Én nem költenék rá.
Vegyél 3 egyforma tesztet és reggelente csináld meg. Tuti fogod látni h erősödik vagy nem.
Igen az erősödést nem mutatja a Clearblue.Én nem is vettem egyszer sem mert nem láttam értelmét a digitálisnak.
Max a sima Clearblue dehát sokkal drágább mint a többi teszt és kb ugyanazt is tudja.Szerintem vegyél 25-ös egyforma teszteket mert így lesz csak összehasonlítási alapod,én is így csináltam.Vehetsz 1-2 db más tesztet is de általában egyfajtával van értelme figyelgetni az erősödést.
28-as voltam
Ja vettem Clearbluet mert azt hittem 25-ös :D Mivel nem volt ráírva a külső csomagolásra és mikor otthon kibontottam akkor derült ki hogy 10-es volt ami már abszolút értelmetlen volt az én esetemben és kifizettem érte több mint 2000 Ft-ot XD A digitális azt hiszem 25-ös de 4000 FT majdnem az ára.Annyit nekem se ért.
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! Megfogadtam mindent. Itt a 10-es teszt, el is készült, ahogy hazajöttem, ugyanolyan színű mindkét csík és előbb kijött a tesztcsík, mint a kontrol vonal.
Vettem kettő X-epil tesztet, azokat reggelente első vizeletből fogom megnézni holnap, majd kettő napra rá és meglátjuk.
Na látod!Mondtam én hogy nem biztos hogy gond van.Remélem minden rendben lesz!Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!